Unieke Business Analytics opleidingen van de Passionned Academy

Ons ruime aanbod van Business Analytics-opleidingen helpt je bij het opbouwen van relevante en onderscheidende Business Intelligence expertise voor jezelf en je collega’s binnen je organisatie. Uiteraard komt de techniek bij onze BI-opleidingen uitgebreid aan bod. Maar bij ons leer je vooral hoe je Business Analytics, Data Science, Machine Learning en Big Data succesvol toepast in jouw specifieke situatie.


Behaal meer rendement op je data

Je maakt kennis met de valkuilen, de methodieken, de tools en alles wat je moet weten om meer rendement te behalen op je data. Zodat jouw bedrijf, organisatie en teams daadwerkelijk kosten gaan besparen. Een laag kostenniveau beschermt je niet alleen tegen mogelijk disruptieve toetreders, maar maakt ook geld vrij voor het zelf ontwikkelen van nieuwe businessmodellen. Je concurrentiekracht neemt hierdoor toe en je bouwt aan een waardevol bestand met meer tevreden klanten.

Waarom kiezen voor deze Analytics-opleidingen?

  1. We zijn al meer dan 15 jaar de BI-specialist: dit wordt duidelijk als je nagaat dat ons Business Intelligence boek ‘De intelligente organisatie’ (6e druk) al jaren het bestverkochte BI-boek is. Daarnaast organiseren we om het jaar de Dutch BI & Data Science Award, een prijs voor de Slimste organisatie van Nederland. En tot slot: we doen grondig onderzoek naar de kenmerken van BI-tools, data-integratie tools en de succesfactoren van BI. Nergens tref je die unieke combinatie van passie, kennis en ervaring aan.
  2. Docenten die gepokt en gemazeld zijn in Analytics: onze docenten hebben stuk voor stuk meer dan 15 jaar praktijkervaring in het Business Analytics vak. Ze geven daarnaast vaak les op hogescholen en universiteiten en geven zelfs masterclasses in het buitenland. De lessen van onze docenten zijn nooit saai en deelnemers waarderen ze zeer goed tot uitstekend.
  3. Compleet aanbod van Business Analytics opleidingen: met een keur aan BI-opleidingen kun je bij ons altijd de opleiding volgen die het beste past bij jouw specifieke behoeften. Bij een incompany variant bieden we de Business Analytics-opleiding, indien gewenst, helemaal op maat gesneden aan.

Overige kenmerken van onze BI-opleidingen en workshops:

De Business Intelligence opleidingen van de Passionned Group zijn geregistreerd bij het CRKBO ✓ Hoog praktijkgehalte met gedegen theoretisch BI-kader
✓ Business Intelligence opleidingen ook als incompany
✓ Praktijkgerichte docenten met oog voor veranderkundige kant
✓ Gemiddelde waardering is uitstekend | 100% vrij van BTW
✓ Aangesloten bij Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)

Compleet pakket opleidingen

De Passionned Academy biedt een set aan unieke (incompany) opleidingen aan die er voor zorgen dat je organisatie structureel slimmer kan werken. Kijk daarom ook naar:

Wat zeggen onze klanten?

“Uitstekend en zeer verhelderend op een aantal essentiële zaken. Gezien de ervaring van de docenten vertrouwenwekkend.”

Armand Vaessen
Woonbedrijf

Onze opleidingen voor Analytics & BI ook incompany

De Business Analytics-opleidingen van de Passionned Group zijn ook als incompany variant beschikbaar. De opleiding kan desgewenst bij jou op kantoor of op locatie plaatsvinden. Afhankelijk van je wensen en doelstellingen kan ook een buitenlandse locatie eventueel een geschikte optie zijn (al dan niet in combinatie met teambuilding-activiteiten). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

incompany aanvraag

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met business analytics opleidingen (bi cursussen) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Docent & Coordinator Business Intelligence trainingen

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas Passionned Group & auteur 'De intelligente organisatie'

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15