Ons aanbod voor continu verbeteren trainingen

De Passionned Academy™ biedt een rijk scala aan continu verbeteren trainingen aan met een ideale mix van procesoptimalisatie, klantgerichtheid, data analyse, KPI’s, PDCA, lean en bijbehorende certificering.

Specialist in Continu verbeteren opleidingen

 1. We zijn al meer dan 10 jaar de continu verbeter specialist: dit wordt duidelijk als je nagaat dat van onze boeken ‘De cockpit van de organisatie’ (5e druk), ‘Grip op processen in organisaties’ (2e druk) en ‘De intelligente, datagedreven organisatie’ (compleet herziene druk) meer dan 50.000 exemplaren zijn verkocht.
 2. Docenten die gepokt en gemazeld zijn in continu verbeteren: onze docenten hebben stuk voor stuk meer dan 20 jaar praktijkervaring met continu verbeteren, PDCA, Lean en procesmanagement. Ze geven daarnaast regelmatig les op hogescholen en universiteiten. Ook geven ze masterclasses in het buitenland. Deelnemers waarderen de lessen van onze docenten altijd zeer goed en de lessen zijn nooit saai.
 3. Compleet aanbod van continu verbeteren opleidingen: met een uitgelezen keur aan PDCA-opleidingen, performance management en Lean trainingen, en een masterclass Procesmanagement heb je ruimschoots keuze om de opleiding te volgen die je wenst. Bij de incompany variant snijden we de training indien gewenst compleet op maat.

Al met al was het zeer leerzaam!

“De PDCA-opleiding verliep in een prettige sfeer en de docent Leo Kerklaan gaf uitstekende begeleiding. Al met al was het zeer leerzaam!”

Hans Scherff
Dr. W. Kolb Nederland BV

Overige kenmerken van onze continu verbeter-trainingen en opleidingen

Passionned Group heeft het NRTO-keurmerk.
 • PDCA opleidingen ook als incompany beschikbaar
 • Hoog praktijkgehalte met een duidelijk theoretisch kader
 • Praktijkgerichte docenten, oog voor verandermanagement
 • Aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training & Opleiding (NRTO)
 • Geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)Passionned Group is een door het CRKBO-geregistreerde instelling
 • Tot 1.000 euro korting met een STAP-budget van het UWV
 • Volledig vrijgesteld van BTW door de Belastingdienst
 • Gericht op bedrijven & (lokale) overheden
 • Gemiddelde waardering is zeer goed

Compleet pakket opleidingen

De Passionned Academy biedt unieke (incompany) workshops en trainingen aan. Die helpen je om jouw bedrijf echt slimmer te maken. Kijk daarom ook naar onze andere opleidingen:

Continu verbeteren opleidingen ook als incompany

Onze Continu verbeteren opleidingen kun je ook als incompany laten verzorgen. Dit kan bij jou op kantoor of op een locatie elders in het land. Afhankelijk van je doelstellingen en behoeften kan ook het buitenland een geschikte optie zijn, vooral wanneer je het combineert met teambuilding. Neem gerust contact met onze verbeterspecialisten op voor meer informatie over de mogelijkheden.

incompany aanvraag

Als eerste kennismaking zeer verrijkend!

“Goede interactieve Lean training die vooral door middel van discussie en het spel leidt tot nieuwe inzichten. Als eerste kennismaking zeer verrijkend!”

Ronald Roesems
Lapperre Hearing Systems