Ga mee met ons op reis

Passionned Group (sinds 2004; geschiedenis) is dé specialist in het ontwerpen en implementeren van datagedreven, intelligente organisaties. Met een sterk groeiend aantal gepassioneerde ‘slimmer werken’-consultants helpen wij grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een datagedreven organisatie. Dat is elke keer weer opnieuw een spannende reis waar ons hart in ieder geval sneller van gaat kloppen.

Boek ons als reisleider en wij garanderen je dat je voortaan met een heel andere blik naar de wereld, organisaties, data en mensen kijkt!

naar succesverhalen

Bewezen oplossingen

Wij bieden bestuurders, managers en consultants bewezen oplossingen om tot een datagedreven, intelligente organisatie te komen. Zo hebben we een uitgebreide kennisbank, zijn we auteur van het Business Intelligence-boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’ en geven we workshops, trainingen en organisatieadvies. Ook voeren we complete implementatietrajecten van a tot z uit. Kortom: wij zijn allround inzetbaar.

100% onafhankelijk

Passionned Group is niet verbonden aan andere partijen, bijvoorbeeld leveranciers van BI-tools of software. Wij zijn totaal onafhankelijk. Sinds onze oprichting in 2004 zijn onze filosofie, werkwijze en plannen van aanpak steeds verder verfijnd en geperfectioneerd. Deze bijsturing is grotendeels gebaseerd op waardevolle feedback van onze klanten. Onze volledig transparante reviews spreken boekdelen. Onze missie is al die jaren echter hetzelfde gebleven: wij willen elke organisatie slimmer laten werken.

Lees ook:

Wat vinden onze klanten?

“De opdracht is door Passionned Group uitstekend uitgevoerd, scherpe adviezen en een prima samenwerking.”

Eric Ossel
Directeur Middelen
Gemeente Delft

Ons doel en onze missie

Met veel plezier leveren wij een bijdrage aan grotere en kleinere bedrijven en non-profitorganisaties om ze zichtbaar intelligenter te maken. Zodat daardoor hun marges verbeteren, klanten tevredener zijn en medewerkers meer plezier krijgen in hun werk. Lees meer over onze missie.

Ons gedachtegoed

In onze visie is de intelligentie van jouw organisatie niet simpelweg een optelsom van de intelligentie van je medewerkers. De uitdaging ligt er juist in de organisatie zelf intelligenter te maken en slimmer te laten werken. Dat doen we onder andere door het kantelen van de organisatie en het vervangen van verticale door horizontale sturing. En natuurlijk door het datagedreven werken tot in de haarvaten van je organisatie in te voeren.

Wat zeggen onze klanten?

“Passionned Group daagt de organisatie uit en is niet snel tevreden met een oplossing en weet daardoor te bereiken dat resultaten worden geboekt.”

Fons Catau
Algemeen directeur
De Woonplaats


“De docenten van Passionned Group hebben een schat aan ervaring en delen dat met veel enthousiasme met de deelnemers.”

André Drenth
Gemeente Almere

Drie pijlers

Door onze integrale aanpak, gestoeld op gedegen onderzoek, weten we vaker en sneller succes te boeken dan welk ander bedrijf dan ook. Het fundament van onze aanpak rust op drie stevige pijlers:

Datagedreven strategie en sturing Analytics & BI Datagedreven verbeteren

Over Passionned Group

Passionned Group staat synoniem voor het met passie organisaties intelligenter en datagedreven te maken. Het bedrijf is in 2004 opgericht door Daan van Beek, auteur van onder meer de boeken ‘De intelligente organisatie’ en ‘Datacratisch werken’. Met een sterk groeiend aantal consultants werken wij dagelijks aan het intelligenter maken van organisaties. Lees meer over de geschiedenis van Passionned Group.

De intelligente, datagedreven organisatie

Wil je weten hoe jouw organisatie meer competitief voordeel kan behalen en nog efficiënter, wendbaarder, meer datagedreven en winstgevender kan worden? Dan is ons boek De intelligente, datagedreven organisatie (hardcover editie) zeker een aanrader.

naar het boek

Verkiezing van de Slimste organisatie van Nederland

Al sinds 2004 organiseert Passionned Group de verkiezing ‘Slimste organisatie van Nederland’, waaraan vele honderden bedrijven meedoen. De voorgaande editie van de verkiezing is gewonnen door Fietsenwinkel.nl. Deze succesvolle onderneming die de traditionele fietsenmarkt opschudde, voert een doordachte omnichannel-strategie uit. Hiermee voldoet dit bedrijf perfect aan het ideale profiel van de intelligente organisatie. Medewerkers weten nog voordat ze een fiets laten maken welke variant het beste zal gaan verkopen. Alle processen van dit slimme bedrijf zijn volledig datagedreven ingericht.

Sluit je bij ons aan

Heb je interesse om een samenwerking met Passionned Group aan te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar nog meer gedreven en betrokken consultants en docenten. Lees meer over wat we elkaar kunnen bieden: werken bij PG.

sluit je ook aan

Altijd binnen handbereik

Een intelligente organisatie is bij ons altijd onder handbereik. Je kunt direct beschikken over het recept, voor advies trekken we doorgaans niet meer dan vijf werkdagen uit. En een eerste implementatie kunnen we vaak al binnen enkele weken tot maanden realiseren.

Gedegen onderzoek en relevant advies

Sinds 2006 voert Passionned Group een jaarlijkse survey uit die het IQ meet van organisaties. Door deze doorlopende survey kunnen wij putten uit een database met meer dan 800 organisaties uit de meest uiteenlopende sectoren. Het voordeel voor jou is dat wij op basis van deze historie altijd met een gedegen en actueel organisatieadvies komen.

Oplossingen om jouw organisatie slimmer en datagedreven te maken

Op basis van onze langjarige ervaring en gedegen onderzoek ontwikkelden we een aantal oplossingen die je direct helpen om je organisatie blijvend intelligenter en meer datagedreven te maken:

Wil je ook een intelligente, datagedreven organisatie?

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Daar kunnen we eenvoudig antwoord op geven: probeer het. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze specialisten.

neem contact met ons op

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met de io-specialisten (sturing) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing director

DAAN VAN BEEK MSc

Auteur van De intelligente, datagedreven organisatie

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST