Voordelen van de Passionned Group | 100% onafhankelijk
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

Het inschakelen van Passionned Group bied je direct een aantal heldere voordelen.

✓ Succesvolle integrale aanpak

Vaak slagen verbetertrajecten slechts ten dele, omdat er meestal verbeterd wordt op één of een paar deelaspecten. Passionned Group hanteert een beproefde integrale op maat aanpak waarbij we alle benodigde ingrediënten voor jouw organisatie waar relevant inzetten.

✓ 100% onafhankelijk

Ons doel is organisaties helpen met slimmer werken. Dit is altijd op maat, van advies tot implementatie. Passionned Group opereert daarom volledig onafhankelijk. We zijn niet gebonden aan leveranciers van software of andere partijen.

✓ Dienstverlening van a tot z

Als intelligente organisatie-experts bieden wij alle mogelijkheden om je organisatie slimmer te laten werken. Van advies tot gerichte (op maat) trainingen en workshops, maar vooral door onze integrale aanpak tot en met de implementatie van een intelligente organisatie.

✓ Werken vanuit strategische doelen

Je organisatie slimmer maken kan alleen met draagvlak van hoog tot laag. Wij verdiepen ons samen met jou in je organisatie en in de gewenste verbeteringen. Op die manier komen we met de juiste op maat integrale aanpak. Je strategische doelen staan daarbij centraal.

✓ Focus op intelligente organisaties

Het creëren van intelligente organisaties is wat wij doen. Ons gedachtegoed van ‘de intelligente organisatie’ staat op papier in ons gelijknamige boek. Jaarlijks organiseren we een business event: de Slimste organisatie van Nederland. Ben jij er ook klaar voor om jouw organisatie intelligenter te laten werken?

✓ Brede expertise

Al bijna 10 jaar begeleiden wij organisaties met ons ‘intelligente organisatie-concept’. Doordat onze focus puur hierop is gericht, stromen onze consultants en projectmanagers over van praktijkgerichte expertise, vanuit een integraal gedachtegoed.

✓ Kennis van je sector

In de loop van de afgelopen 10 jaar hebben wij in vrijwel alle sectoren organisaties met succes geholpen in slimmer werken. Naast onze intelligente organisatie-expertise kennen wij je specifieke problematiek en uitdagingen binnen jouw sector maar al te goed.

✓ Resultaatgericht

Onze drijfveer is resultaten boeken voor onze opdrachtgevers. Voor minder doen wij het niet. Onze integrale aanpak is gericht op dit resultaat: betere marges, meer tevreden klanten, meer tevreden werknemers en het realiseren van andere KPI’s zoals klanttevredenheid.

✓ Gedegen onderzoek

Sinds 2006 voert Passionned Group een jaarlijkse survey uit die het IQ meet van organisaties. Door deze doorlopende survey kunnen wij putten uit een database met meer dan 500 organisaties uit de meest uiteenlopende branches.

Wil je ook een intelligente organisatie?

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Daar kunnen we een eenvoudig antwoord op geven: probeer het.

Neem contact met ons op

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met voordelen van de passionned group (100% onafhankelijk) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing director

DAAN VAN BEEK MSc

Auteur van De intelligente, datagedreven organisatie

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST