Passionned Group™

Ontmoet Daan van Beek: visionair in Business Intelligence, trainer, spreker en gewaardeerd auteur

Daan van BeekDaan van Beek is niet alleen ondernemer maar ook auteur, spreker en consultant op het gebied van datagedreven werken. We stellen je hier graag een ware pionier in de wereld van Business Intelligence en AI voor. Zijn naam is synoniem geworden met slimmer zakendoen, waardevolle inzichten, datagedreven organisaties en inspirerende strategieën. Met een indrukwekkende staat van dienst als auteur van verschillende boeken over Business Intelligence en AI, is Daan geen onbekende in het veld. Zijn vermogen om complexe concepten helder en boeiend over te brengen, maakt hem een favoriete keuze voor zowel beginnende als doorgewinterde professionals die op zoek zijn naar diepgaand begrip. Daan studeerde Bestuurlijke informatiekunde aan de Open Universiteit en behaalde vervolgens zijn Master of Science in Artificial Intelligence (AI) aan de Middlesex University in Londen. Daan is auteur van diverse boeken, spreker, trainer en eindbaas van de Passionned Group.

Auteur extraordinaire: een bron van kennis en inzicht

Daan’s boeken zijn als zaklampen die schijnen in de duisternis van data analyse, AI, Business Intelligence, nieuwe verdienmodellen en innovatieve bedrijfsstrategieën. Met titels als De intelligente, datagedreven organisatie en Datacratisch werken: kom in de verbetermodus met een datagedreven PDCA neemt hij lezers mee op een meeslepende reis door de wereld van Business Intelligence en beyond. Zijn vermogen om technische details te verweven met praktische toepassingen maakt zijn boeken niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend.

Bestel hier direct de boeken van Daan

Klik op de afbeeldingen hieronder om meer te weten te komen over elk boek.

Het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'
Het boek 'Datacratisch werken'
Data Science boek

Boeiende spreker: een stem die inspireert

Evenementpodia over de hele wereld komen tot leven zodra Daan begint te spreken. Zijn vermogen om complexe ideeën eenvoudig uit te leggen, gecombineerd met zijn rustige maar gepassioneerde presentatiestijl, zorgt ervoor dat zijn toespraken blijven hangen lang nadat het applaus is vervaagd. Van TEDx-podia tot brancheconferenties, Daan’s woorden hebben de kracht om denkpatronen te verschuiven en nieuwe horizonten te openen. Hij verzorgde al eerder workshops, masterclasses en lezingen in een groot aantal steden op vier verschillende continenten:

 • Amsterdam
 • Helsinki
 • Kiev
 • Kuala Lumpur
 • Singapore
 • Bangalore
 • New Delhi
 • Mumbai
 • New York
 • Irvine
 • Paramaribo
 • Pretoria

Wacht niet langer en boek Daan vandaag nog als spreker of trainer van je toekomstige succes.

Interview met Brandpunt+ over Artificial Intelligence

Jasmijn Alkemade van Brandpunt+ interviewde Daan van Beek onlangs over de betekenis van AI en de impact van Artificial Intelligence op onze maatschappij en hoe wij organisaties inrichten.

Brandpunt+ | Data Mania: toekomst voorspellen met data (4/5)

boek Daan als spreker

Resultaatgerichte consultant: jouw partner in groei

Naast zijn schrijf- en trainingsinspanningen is Daan een toegewijde consultant die organisaties helpt bij het ontwikkelen van slimme strategieën die tastbare resultaten opleveren. Met zijn scherp inzicht in de kracht van data, algoritmes, KPI’s en technologieën, transformeert hij bedrijven van binnenuit. Zijn aanpak gaat verder dan theorie – het gaat om tastbare, meetbare verbeteringen.

Leider in training: een mentor voor succes

Stel je een trainingsruimte voor vol enthousiaste professionals die hangen aan de lippen van de instructeur. Dat is het beeld dat ontstaat wanneer Daan voor de groep staat. Zijn passie voor onderwijs en zijn natuurlijke charisma maken hem tot een uitstekende trainer. Of het nu gaat om het opleiden van teams over gegevensanalyse, AI-implementatie of strategische planning, Daan weet hoe hij een omgeving kan creëren waarin leren leuk en transformerend wordt.

Trainingen die Daan met plezier voor je verzorgt:

Naast dat Daan ook veel trainingen en lezingen in het buitenland verzorgt, geeft hij ook colleges voor de Executive Master of Finance and Control/Register Controller (EMFC) bij TIAS.

bekijk hier al onze trainingen

Verenig je met de passie voor kennis

Of je nu een data-novice bent die zijn reis begint of een doorgewinterde professional die op zoek is naar nieuwe inzichten, Daan van Beek is de gids die je nodig hebt. Met zijn boeken, trainingen, toespraken en consultancy brengt hij de wereld van Business Intelligence en (generatieve) AI binnen handbereik. Sluit je aan bij de passie voor kennis en ontdek hoe Daan je kan helpen om data om te zetten in strategische troeven.

Klaar om je BI-reis te verlichten en te groeien in maturiteit? Neem contact op met Daan en begin vandaag nog met het bouwen aan een slimmere, datagedreven toekomst. Samen gaan we verder dan de grenzen van wat mogelijk is.

neem contact met Daan op

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met intelligente, datagedreven organisaties of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen ___
Trainingen & workshops ___
Deelnemers opgeleid ___
Beoordeling klanten 8,9
Consultants & docenten ___
Kantoren 3
Jaar ervaring 18