Marleen HörchnerMarleen Hörchner heeft Economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gestudeerd. In het laatste jaar van haar studie heeft ze bij Albert Heijn op het hoofdkantoor in Zaandam diverse onderzoeken gedaan. Vervolgens heeft zij hier met veel plezier en succes haar scriptie over de Balanced Scorecard bij Albert Heijn geschreven.

Bedrijfsprocessen optimaliseren met Business Intelligence

Na afronding van haar studie is zij als verantwoordelijke voor projectmanagement bij Vendex Speciaalzakengroep aan de slag gegaan. Hierbij heeft zij veelvuldig informatieanalyses uitgevoerd om de bedrijfsprocessen te optimaliseren onder andere door business intelligence. Tijdens het grootschalige project Retail 2000-plusproject – SAP R/3 implementeren voor de werkmaatschappijen Hunkemöller, Kien, Kreymborg, Perry Sport en Dixons – vervulde zij de rol als teamleider Finance & Control (FICO).

Adviseren van directies

Na afronding van het project werd Marleen Hörchner gevraagd de IT-afdeling in Hilversum op te zetten en leiding te gaan gegeven aan de functioneel applicatiebeheerders SAP. Tevens bestond deze functie uit het adviseren van de directies van de werkmaatschappijen Hunkemöller, Kien, Kreymborg en Perry Sport. In die periode heeft zij met veel succes projecten afgerond, onder andere de euroconversie, Hunkemöller Frankrijk en Denemarken, verkoop Kien en de opheffing Kreymborg.

ICT manager bij Perry Sport

Zij werd in begin 2001, na de juridische opsplitsingen van de genoemde werkmaatschappijen, benoemd tot ICT-manager voor Perry Sport in Aalsmeer. Na 7 jaar heeft zij binnen Perry Sport de switch naar business analist gemaakt.

Structuur in ‘chaos’ aanbrengen

Marleen richt zich op het adviseren op procesmanagement en het inrichten en implementeren van performance management. Het schept haar veel voldoening om structuur in de ‘chaos’ aan te brengen in organisaties. Zij heeft een natuurlijke aanleg om te denken in mogelijkheden in plaats van problemen en probeert altijd tot praktische oplossingen te komen, “want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan”.

Nader kennismaken met Marleen?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een gesprek over de mogelijkheden om jouw performance te verbeteren en procesveranderingen daadwerkelijk met succes te implementeren in je bedrijf.

neem contact met mij op

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met marleen hörchner brengt structuur of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
275
Trainingen & workshops
276
Deelnemers opgeleid
277
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
278
Kantoren
3
Jaar ervaring
14