Compleet aanbod van managementopleidingen

Ons complete aanbod management opleidingen is afgestemd op de praktijk van veel managers en bestuurders die een volgende stap willen maken in hun loopbaan. Een extra slag maak je tegelijkertijd door te leren hoe je slimmer kan werken en sneller als organisatie continu kan verbeteren. Alle thema’s komen aan bod en ook ga je je verdiepen in het uitdagende vakgebied van verandermanagement. Wil je een management opleiding volgen bij de Passionned Academy? Dan helpen onze docenten je met beter en slimmer management.

Theoretische kaders met praktische invulling

De theoretische kaders in onze managementtrainingen staan als een huis. We baseren ons alleen op onderzoek dat gevalideerd is en zich in de praktijk heeft bewezen. Oefeningen, praktijkcases en interactie maken dat er een ideale mix ontstaat tussen leren en doen, theorie en praktijk. Leren van elkaar is een belangrijk element in onze managementopleidingen.

Wat zeggen onze klanten?

“Een krachtige management opleiding. Het team gaf waardevolle feedback bij de nabespreking. Mijn mensen laten nu al ander gedrag zien. Ze gaan anders met elkaar om, benoemen verbeteringen concreter en proberen die gelijk te kwantificeren.”

Dirk Schaele
Director Operations
Lapperre Hearing Systems

Kwaliteit is wat telt bij onze managementopleidingen

Onze beproefde managementopleidingen zijn geaccrediteerd en geregistreerd bij het CRKBO. En we actualiseren elk jaar de opleidingen met de nieuwste ontwikkelingen op managementgebied. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Elke managementopleiding evalueren we na afloop met de deelnemers en docent(en). De gemiddelde evaluatiescore van onze managementtrainingen ligt op een 8,5 of hoger.

Waarom een management opleiding volgen bij de Passionned Academy?

Passionned Group heeft het NRTO-keurmerk.
  • Met wetenschappelijk kader & hoog praktijkgehalte
  • Management opleidingen voor een slimmere organisatie
  • Ervaren docenten met aandacht voor change management
  • We leiden je op tot een getalenteerde datagedreven manager
  • Lid van de Nederlandse Raad voor Training & Opleiding (NRTO)Passionned Group is een door het CRKBO-geregistreerde instelling
  • Tot 1.000 euro subsidie met een STAP-budget van het UWV
  • Regelmatige audit door en registratie bij het CRKBO
  • 100% vrijgesteld van BTW door de Belastingdienst
  • Gemiddelde waardering is uitstekend

Onze managementopleidingen ook incompany

Al onze managementopleidingen bieden we ook incompany aan. Dit kan bij jou op kantoor of op locatie in binnen- of buitenland, afhankelijk van je wensen en doelstellingen. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met ons op.