Passionned Group™

Management opleidingen: het complete aanbod

Management Consultant & docent
Coördinator: drs. Wouter Huisman
Management Consultant & docent
Inhoudsopgave

Als (aankomende) manager wil je jezelf verbeteren en een hoger kwaliteitsniveau van management bereiken. Een management opleiding van de Passionned Academy™ geeft je die mogelijkheid. Maar niet alleen dat. Onze praktijkgerichte opleidingen geven je ook alle verbetermogelijkheden om je organisatie intelligenter en meer datagedreven te maken. We geven les in tal van managementthema’s om je kennisniveau op een nog hoger plan te tillen. Zo snijdt het mes aan twee kanten. In onze visie gaan inhoud en management hand in hand.

Compleet aanbod van managementopleidingen

Ons complete aanbod management opleidingen is afgestemd op de praktijk van veel managers en bestuurders die een volgende stap willen maken in hun loopbaan. Een extra slag maak je tegelijkertijd door te leren hoe je slimmer kan werken en sneller als organisatie continu kan verbeteren. Alle thema’s komen aan bod en ook ga je je verdiepen in het uitdagende vakgebied van verandermanagement. Wil je een management opleiding volgen bij de Passionned Academy? Dan helpen onze docenten je met beter en slimmer management.

Theoretische kaders met praktische invulling

De theoretische kaders in onze managementtrainingen staan als een huis. We baseren ons alleen op onderzoek dat gevalideerd is en zich in de praktijk heeft bewezen. Oefeningen, praktijkcases en interactie maken dat er een ideale mix ontstaat tussen leren en doen, theorie en praktijk. Leren van elkaar is een belangrijk element in onze managementopleidingen.

Wat zeggen onze klanten?

“Een krachtige management opleiding. Het team gaf waardevolle feedback bij de nabespreking. Mijn mensen laten nu al ander gedrag zien. Ze gaan anders met elkaar om, benoemen verbeteringen concreter en proberen die gelijk te kwantificeren.”

Dirk Schaele
Director Operations
Lapperre Hearing Systems

Kwaliteit is wat telt bij onze managementopleidingen

Onze beproefde managementopleidingen zijn geaccrediteerd en geregistreerd bij het CRKBO. En we actualiseren elk jaar de opleidingen met de nieuwste ontwikkelingen op managementgebied. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Elke managementopleiding evalueren we na afloop met de deelnemers en docent(en). De gemiddelde evaluatiescore van onze managementtrainingen ligt op een 8,5 of hoger.

Waarom een management opleiding volgen bij de Passionned Academy?

Passionned Group heeft het NRTO-keurmerk.
  • Met wetenschappelijk kader & hoog praktijkgehalte
  • Management opleidingen voor een slimmere organisatie
  • Ervaren docenten met aandacht voor change management
  • We leiden je op tot een getalenteerde datagedreven manager
  • Lid van de Nederlandse Raad voor Training & Opleiding (NRTO)Passionned Group is een door het CRKBO-geregistreerde instelling
  • Regelmatige audit door en registratie bij het CRKBO
  • 100% vrijgesteld van BTW door de Belastingdienst
  • Gemiddelde waardering is uitstekend

Onze managementopleidingen ook incompany

Al onze managementopleidingen bieden we ook incompany aan. Dit kan bij jou op kantoor of op locatie in binnen- of buitenland, afhankelijk van je wensen en doelstellingen. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met ons op.

Over Passionned Group

Logo Passionned Group, de specialist in Management opleidingDe management-opleidingen van de Passionned Academy™ (onderdeel van de Passionned Group) zijn gericht op het substantieel verbeteren van de kwaliteit van het management en de besluitvorming bij kleinere en grotere organisaties. Elke twee jaar organiseren we de verkiezing tot de Slimste organisatie van Nederland. Dat doen we samen met Menno Lanting.

incompany aanvraag

Docenten van onze management opleidingen

Wouter Huisman - Management Consultant & docent

drs. WOUTER HUISMAN

Management Consultant & docent

Daan van Beek - Auteur van De intelligente, datagedreven organisatie

DAAN VAN BEEK MSc

Auteur van De intelligente, datagedreven organisatie

Leo Kerklaan - Auteur van De cockpit van de organisatie (5e druk)

mr. LEO KERKLAAN

Auteur van De cockpit van de organisatie (5e druk)

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met praktische managementopleidingen of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Wouter Huisman - Management Consultant & docent

drs. WOUTER HUISMAN

Management Consultant & docent

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen ___
Trainingen & workshops ___
Deelnemers opgeleid ___
Beoordeling klanten 8,9
Consultants & docenten ___
Kantoren 3
Jaar ervaring 18