De succesfactoren hebben grote consequenties

De succesfactoren voor continu verbeteren die uit het onderzoek naar voren komen blijken cruciaal om:

  • de motor achter financiële prestaties van jouw organisatie structureel te verbeteren
  • je klanttevredenheid te verhogen en tegelijkertijd minder kosten te maken
  • je medewerkers en teams meer plezier te geven in hun werk en ze sneller te laten leren

Wil je ook weten hoe je bovenstaande kunt realiseren? En vooral hoe je de verbeterfactoren kunt invoeren in je eigen organisatie of team?

Over het onderzoek

In het onderzoek werkten we nauw samen met het topvakblad ‘Kwaliteit in Bedrijf’. Wij wilden achterhalen of verbetermethoden bijdragen aan het sneller realiseren van je operationele en tactische doelen en je strategie. En vooral of dat zou leiden tot betere financiële prestaties. We waren ook erg benieuwd naar de meest kritieke succesfactoren daarachter. En die hebben we nu voor jou haarscherp in beeld gebracht.

Productkenmerken van dit unieke onderzoeksrapport

Formaat:
Aantal pagina's:
ISBN:
Prijs (excl. BTW):
Auteur:
Hardcover
153
9876543221
49,00 euro
Daan van Beek

De route naar een succesvolle, intelligente & datagedreven organisatie

De gevonden factoren geven het geheim prijs achter het succesvol zijn met continu verbeteren met PDCA en kwaliteitsmanagement. In ons onderzoeksrapport ‘De kracht van continu verbeteren’ onthullen we jou alle details. En we beschrijven de route naar een succesvolle en intelligente, datagedreven organisatie. Die kennis is voor elke bestuurder / manager, teamleider en consultant een noodzakelijk item in de rugzak.

Enkele onderzoeksresultaten uitgelicht

Dit is slechts een greep uit de vele inzichten die het onderzoek bloot legt:

Feedback is onderdeel van de organisatiecultuur

Feedback is onderdeel van de organisatiecultuur
Bedrijven waar feedback onderdeel uitmaakt van de organisatiecultuur behalen veel betere financiële resultaten. Het gaat zowel om feedback leren geven als ontvangen. Zo’n cultuur zien we alleen terug bij de allerslimste organisaties.

Iedereen kent zijn bijdrage aan de strategie

Er is een heldere strategie en iedereen kent zijn bijdrage daarin
Helaas houdt driekwart van de organisaties bij de formulering van de strategie en de plannen nog veel te weinig rekening met de werkvloer. Die bedrijven zijn niet wendbaar en hebben minder gemotiveerde medewerkers.

Continu verbeteren altijd onderdeel van de functie

Continu verbeteren is altijd onderdeel van de functie
Bij tweederde van de organisaties staat niet in de functiebeschrijvingen dat medewerkers naast hun dagelijkse taken ook tegelijk het proces dienen te verbeteren. Die organisaties laten goud liggen.

Meer dan 100 tips en duidelijke grafieken

Alle bevindingen uit het onderzoek zijn gebundeld in het unieke onderzoeksrapport ‘De kracht van continu verbeteren’. Het bevat naast een uitgebreide toelichting van de 10 meest kritieke factoren meer dan honderd tips en duidelijke graphics. Die maken inzichtelijk hoe je de motor achter betere financiële prestaties blijvend kunt verbeteren en wat daar allemaal voor nodig is. Meer dan 120 bestuurders en (kwaliteits)managers uit verschillende branches namen aan het onderzoek deel.

Wat zijn de voordelen van dit rapport voor jou?

Wat zijn de voordelen van dit rapport voor jou?

  • je maakt kennis met de 10 meest kritieke factoren voor resultaatverbetering
  • je ontvangt meer dan honderd tips die jouw resultaten kunnen verbeteren
  • je leert hoe je de Deming-cirkel inzet om kwaliteitsverbetering vorm te geven
  • je ontdekt hoe je jouw bedrijfsprocessen optimaliseert in lijn met je strategie
  • volgens wetenschappelijke normen gevalideerd onderzoek

Het onderzoeksrapport bestel je voor slechts 49 EUR en bevat 153 pagina’s. Het is rijkelijk geïllustreerd met grafieken en tabellen. Je krijgt ook een uniek ‘inkijkje’ in de geschiedenis van verbetercirkels: dat wat bijna niemand weet.

Ook jij kunt nog een hele wereld winnen

Uit de highlights hierboven kun je zien dat er nog een hele wereld valt te winnen. Om het proces, tegen minimale kosten, stukje bij beetje te verbeteren. Elke dag weer. En nog belangrijker: hier zijn niet direct nieuwe (IT) systemen of grote investeringen voor nodig. De factoren zijn vrij eenvoudig in je eigen organisatie door te voeren.

nu downloaden

Klantervaring: bevestiging

“Het onderzoek van de Passionned Group bevestigt dat de PDCA cyclus alleen succesvol kan zijn in de context van de IMWR-cyclus. Een context vol inspireren, motiveren, waarderen en reflecteren.”

Sjaak Evers
Managersonline.nl

Over de auteur: Daan van Beek MSc

foto Daan van BeekDaan van Beek is de eindbaas van de Passionned Group. Hij coördineerde op basis van ruim 20 jaar ervaring als business consultant het onderzoek. Hij schrijft daarnaast boeken waaronder het bekende managementboek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’. Daan is ook verbonden als docent aan EUR en TIAS en geeft daarnaast masterclasses in Singapore, Maleisië, India, Zuid-Afrika en Amerika.