Boost je BI & AI-kennis | Vergelijk 20 leveranciers | Altijd up-to-date
Met de Intelligent Insights BI & Analytics™ app gaat er een wereld aan kennis en inzichten voor je open.

Opgebouwd uit 6 modules
20 leveranciers vergeleken
Gebruiksviendelijke self-service analyse
Flexibele licentiemogelijkheden
Voor elke consultant en BI-manager

Bestel direct je licentie

Intelligent Insights BI & Analytics™

A Passionned Original

Til je kennis naar een hoger niveau met Intelligent Insights BI & Analytics™

Met Intelligent Insights BI & Analytics™ krijg je een app en kennisportal – met minimaal duizend uur aan videomateriaal – in handen waarmee je je kennis van het vakgebied BI & Analytics en de BI-markt heel snel op een hoger plan kan tillen. Je kan daarnaast snel een vergelijking doen van de leveranciers in die markt op basis van wel 1.000 criteria, alles eenvoudig en helder gevisualiseerd en gerangschikt. Je kunt zo vele duizenden euro’s per jaar winnen omdat al het (uit)zoekwerk al voor je gedaan is. Bijblijven op je vakgebied of een tool selecteren is nog nooit zo eenvoudig (en vrij van willekeur) geworden. Bekijk hier de demo of bestel direct een licentie voor slechts 99 euro per maand.

Wat heb jij als manager of professional aan Intelligent Insights BI & Analytics™

Met deze app gaat er een wereld voor je open met snel toegankelijke, praktische kennis die je direct kunt toepassen in je organisatie. De meest gebruikte toepassingen van Intelligent Insights BI & Analytics™ zijn:

 • ONTWIKKEL, VERDIEP EN VERFIJN je kennis als data professional over het vakgebied in een handomdraai. De app gebruik je als online training voor jezelf en je team. Benut de waardevolle inzichten uit de omvangrijke videobibliotheek.
 • SELECTEER EN BEOORDEEL als consultant of manager die leverancier(s) die het beste aansluit(en) bij de requirements van jouw organisatie of project. Download de app voor een objectieve leveranciersbeoordeling, in aanloop naar een RFP-traject, een toolselectie of ter voorbereiding op een presentatie.
 • VERGELIJK EN KIJK hoe jij als leverancier presteert ten opzichte van andere leveranciers. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
 • BLIJF OP DE HOOGTE als consultant of manager van het dagelijkse nieuws binnen het vakgebied en de markt.

Al deze toepassingen hebben wij in één gebruiksvriendelijke app bij elkaar gebracht zodat je je werk sneller kan uitvoeren en effectiever je collega’s of klanten kan adviseren.

Hoofdonderwerpen Intelligent Insights BI & Analytics™

De volgende onderwerpen zijn opgenomen in Intelligent Insights BI & Analytics™. Elk onderwerp omvat ook een groot aantal subonderwerpen, hieronder aangegeven achter elk onderwerp. In totaal zijn er tot wel 1.000 onderwerpen in deze app opgenomen.

Analytics & Analyse (+100)
Artificial Intelligence (+100)
Big data analytics (+100)
Business Intelligence (+100)
Connectiviteit (+100)
Data Discovery (+100)
Data governance (+50)
Data-integratie (+25)
Infrastructuur & cloud (+75)
Mobile Business Intelligence (+50)
Multidimensionale modellen (+25)
Performance optimalisatie (+50)
Performance management (+25)
Real-time mogelijkheden (+25)
Self-service functionaliteit (+25)

nu downloaden

Met welk doel je de app ook gebruikt, haal alles uit de vele duizenden inzichten en video’s die overzichtelijk staan gerangschikt. Deze kennis mag je als (freelance) BI consultant of manager BI & Analytics niet missen. In twee taps of enkele muisklikken beschik je over alle kennis en informatie om je projecten nog beter te managen en uit te voeren. Eindgebruikers zien in één oogopslag wat de sterkere en minder ontwikkelde functionaliteiten van een leverancier zijn. Deze heldere inzichten helpen bij het doorgronden en duiden van de marktontwikkelingen en de uiteindelijke leveranciersselectie, op basis van zowel een long list als een short list.

Bekijk gemakkelijk de leveranciersbeoordelingen, marktposities, en relevant news met de self-service functionaliteit van Intelligent Insights
Dit is een impressie uit de demo-omgeving. Let op: de resultaten in de demo zijn willekeurig, hier kan geen oordeel aan verbonden worden. Klik hier om naar de demo-omgeving te gaan.

Tot slot: je kan zelf controleren of een bepaald inzicht wel overeenkomt met de werkelijkheid. Intelligent Insights BI & Analytics™ is dus geen black box, maar eerder een spannende, doorzichtige analyse- en kijkdoos, waar veel valt te beleven.

De ideale combinatie van algoritmes en het menselijk oog

Intelligent Insights BI & Analytics™ is gebaseerd op het Intelligent Insights platform™ van de Passionned Group. De experts van de Passionned Group brengen hiermee een (willekeurig) vakgebied razendsnel in kaart onder andere door toepassing van diverse kunstmatige intelligentie technieken (o.a. text analytics). De kennis en inzichten die daaruit naar boven komen zijn niet alleen breed toegankelijk en inzetbaar maar gaan ook een slag dieper dan de gemiddelde kennis die zelfs de meest ervaren consultants of managers kunnen oplepelen. Naast een ensemble aan algoritmes zorgt het menselijk oog (onze experts) voor de finishing touch en overrulen de algoritmes waar nodig, ze werken soepel samen en vormen een uitstekende symbiose (ook wel Augmented Intelligence genoemd).

Download de app voor slechts 99 euro p/m

Maar enkele muisklikken verwijderd van een wereld vol praktische kennis

Intelligent Insights BI & Analytics™ is opgedeeld in 6 praktische modules en is er voor iedereen die continu op de hoogte wil blijven van wat er speelt binnen het vakgebied en/of de ontwikkelingen en prestaties van BI-leveranciers op de voet wil blijven volgen. Met de self-service analyse module kun je daarnaast zelf bepalen welke leveranciers in scope zijn en welke selectiecriteria jij wilt hanteren.

De drill-down functionaliteit van Intelligent Insights
Voorbeeld van de self-service functionaliteit van Intelligent Insights BI & Analytics™ uit de demo-omgeving. Let op: de resultaten in de demo zijn willekeurig, hier kan geen oordeel aan verbonden worden. Klik hier om een licentie aan te schaffen.

Wil je daarnaast snel een mini-college over deep learning volgen van de wereldwijde expert op dit onderwerp, wil je weten wat DAX, AutoML, AI bots, self-service Data Discovery, Google Bigquery, Tensorflow, contextual data mining of JSON is, of hoe je een coole bubble of waterfall chart maakt? Met de modulair opgebouwde app, die draait in elke moderne browser, ben je maar enkele muisklikken verwijderd van je eindbestemming.

Neem een licentie voor de komende 3 maanden

Intelligent Insights BI & Analytics™ draait op elk device, of het nu je mobiele telefoon, tablet, TV, laptop of desktop is. Voor slechts 99 euro per maand krijg je een licentie die gedurende negentig dagen geldig blijft. Je kunt de app dan gebruiken op drie verschillende devices. Wil je langer of met meer mensen gebruikmaken van de app, dan pas je heel makkelijk online direct de licentieovereenkomst aan. Heb je vragen over de functionaliteit en features van het product of de licentievoorwaarden, neem dan nu contact met ons op.

Bestel nu een licentie

Maak maximaal gebruik van alle extra features

 • Verbreed en verdiep laagdrempelig je vakkennis met behulp van duizenden demo’s, tutorials, trainingen, tech talks, colleges, et cetera
 • Drill-down tot wel vijf niveaus diep, zo raak je nooit uitgeleerd en leer je de kneepjes van het vak
 • Download elke willekeurige grafiek en bewaar deze als illustratie. Sleep eenvoudig je illustraties naar je Word- of Powerpoint-bestand en verrijk zo elke presentatie

Drill-down op elk onderwerp en subonderwerp onder elke leverancier

 • Beoordeel elke vendor op basis van marktdominantie en functionaliteit, en trek je eigen (voorlopige) conclusies op basis van de vele grafieken
 • Stel snel een shortlist op van leveranciers die voldoen aan jouw (knock-out) selectiecriteria
 • Blijf altijd up-to-date: alle relevante en beschikbare nieuwsbronnen van het vakgebied BI, AI en Analytics zijn ontsloten
 • Zoek de verdieping en verfijning door regelmatig door te klikken op voor jou (mogelijk) relevante onderwerpen

Doelgroep: consultants en managers die van BI, AI en data houden

Intelligent Insights BI & Analytics™ is speciaal ontwikkeld voor de brede community van consultants, adviseurs en BI-managers die leidinggeven aan BI-teams, Datalabs of een Business Intelligence Competence Centers (BICC). Maar ook data- en IT-professionals, zelfstandige adviseurs zonder personeel, (freelance) consultants, business managers, IT-managers, CIO’s, Chief Data Officers en managers van consultancybedrijven zullen veel profijt hebben van de app. Je creëert al snel een behoorlijk concurrentievoordeel doordat je je klanten en gebruikers veel beter en sneller kunt adviseren en aan de frontlinie kunt opereren. Wanneer je ook je team toegang geeft tot de app, kan dit alleen maar verder uitvergroot worden.

Inhoud: alle belangrijke leveranciers en bijna 1.000 relevante onderwerpen

De Intelligent Insights BI & Analytics™ app bevat (op dit moment) materiaal van 20 leveranciers met al hun relevante producten. Er wordt altijd gekeken naar de laatste versies van de producten. Met bijna 1.000 relevante onderwerpen in het vakgebied is deze app een cruciale bron van up-to-date kennis geworden. Staat jouw leverancier er niet bij? Op aanvraag voegen we een relevante leverancier voor je toe.

Board
Domo
Dundas
Hitachi (Pentaho)
IBM
Inetsoft
Infor (Birst)
Information Builders
Looker
Microsoft
MicroStrategy
Oracle
Qlik
SAP
SAS
Sisense
Tableau
Tibco
Yellowfin
Zoho

Met de radargrafieken kun je in één oogopslag een BI-leverancier vergelijken met alle andere leveranciers en je krijgt een evenwichtig beeld van de functionaliteit en de sterke en zwakke kanten van een leverancier.

Voorbeelden van radargrafieken die de leveranciersbeoordelingen visualiseren
Deze radargrafieken demonstreren een visualisatie van leveranciersbeoordelingen uit de demoversie. Let op: de scores in de demoversie zijn volledig willekeurig en puur ter illustratie van de functie.

Wanneer relevant kun je op de radargrafieken inzoomen en daarnaast bevat de app ook een lijngrafiek die de resultaten van een leverancier over de tijd heen visualiseert. Zo krijg je ook direct inzicht hoe snel of langzaam een leverancier zich ontwikkelt.

4 redenen om nu een licentie te nemen

Intelligent Insights BI & Analytics™ is voor jou ontwikkeld met op het netvlies vier belangrijke winstpunten:

 1. SNEL JE KENNIS BIJSPIJKEREN: Door je te abonneren op de app ben je altijd maar een of twee muisklikken verwijderd van een almaar uitdijende bibliotheek aan videomateriaal en nieuwsitems. Zo ben je altijd in staat om een korte instructievideo te raadplegen, bijvoorbeeld een 5-minutenfilmpje met de uitleg van een expert die ingaat op de vraag wat een data lake nu precies inhoudt. Of volg een demo, een tutorial of een inspirerend (mini) college van de absolute topexpert op het gebied van machine learning (ML), zoals bijvoorbeeld Andrew Ng van Stanford University. Dankzij de heldere navigatie van de app verdwaal je nooit meer en krijg je alle voor jou relevante content keurig op een presenteerblaadje aangereikt.
 2. 100% OBJECTIEF BEOORDELEN: Met de komst van de Intelligent Insights BI & Analytics™ app en onderliggende kennisbibliotheek is het hele proces van leveranciersbeoordeling en alles wat daarmee samenhangt volledig geobjectiveerd. Alle subjectieve zaken, zoals oneerlijke antwoorden, menselijke fouten en willekeur zijn uit het proces verwijderd. Het resultaat is een objectief beoordelingssysteem dat volledig recht doet aan de inspanningen van leveranciers, consultants en eindgebruikers. Het doel is om uiteindelijk tot “de beste keuze” te komen in een specifieke bedrijfssituatie. Burgers die een politieke partij zoeken die het beste bij hen past gaan naar de Stemwijzer. Reizigers die hotels willen vergelijken gaan naar Tripadvisor. Mensen die hun zorgverzekering willen vergelijken, gaan naar Independer.nl. En slimme professionals die BI-software willen vergelijken en goed beslagen ten ijs willen komen, downloaden de Intelligent Insights BI & Analytics™ app.
 3. ALTIJD UP-TO-DATE: De Intelligent Insights BI & Analytics™ app is dankzij de algoritmes die continu op de achtergrond draaien en relevante openbare bronnen raadpleegt, altijd up-to-date en bijzonder compleet. Dit in tegenstelling tot traditionele analistenrapporten die met een doorlooptijd van een jaar of langer per definitie al achterhaald zijn op het moment van publicatie. Bovendien vindt naast de realtime actualisering van alle data regelmatig een grondige update en extra check op de betrouwbaarheid van de data en content plaats. Zo zijn de inzichten die de gebruikers via de gedownloade app te zien krijgt altijd gebaseerd op de laatste ontwikkelingen en de nieuwste versies van de software.
 4. BESPAAR DUIZEND EURO PER MAAND: Door de app optimaal te gebruiken kun je een aanzienlijke tijdsbesparing realiseren, zo leert een eenvoudig rekensommetje. Als een consultant, manager, of alle leden van een team, gemiddeld elk 4 uur per week investeren in “het bijhouden van het vak” en alles wat daarmee samenhangt (en dat is zeker geen onrealistisch scenario), kun je door de app te gebruiken deze tijdsbesteding terugdringen tot 1 uur per week. Uitgaande van gemiddeld 4,3 weken per maand en een gemiddeld uurtarief van 100 euro, bespaar je al snel duizend euro per maand per fte. Op jaarbasis kan dit oplopen tot tienduizenden euro’s. Een investering in Intelligent Insights BI & Analytics™ verdient zich dus heel snel terug.

Wil je ook snel nieuwe, unieke kennis op doen over BI, AI & Analytics?

Objectieve en snel toegankelijke informatie en kennis over het vakgebied, de BI & Analytics markt, de leveranciers en softwarefunctionaliteit is schaars. De meeste handmatig samengestelde rapporten, kennisbanken of online kennisplatforms zijn onbetaalbaar, ontoegankelijk en ondoorzichtig. Daarnaast bevatten ze vaak subjectieve elementen.

De ontwikkelaars van Intelligent Insights BI & Analytics™ hebben gebroken met deze vastgeroeste patronen. Zij kozen voor een alternatieve, innovatieve “mobile-first” en “AI-first” aanpak. Intelligent Insights BI & Analytics™ is daardoor de eerste app die voor 100 procent is gebaseerd op volledig geobjectiveerde en gevalideerde big data. Volledig vrij van vooroordelen bovendien. Voor slechts 99 euro per maand (excl. btw) zit je voortaan op de eerste rij, bestel hier je licentie.

Bestel nu een licentie

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met inzichten die je werk stukken eenvoudiger maken of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST