Passionned Group zoekt Sales Talent | Vacature
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

Passionned Group zoekt Sales Talent

Geschreven door

De gezonde groei van de Passionned Group zet ook door in 2016. Om deze groei verder te verstevigen zijn we op zoek naar een geboren Sales Talent (medior) voor 40 uur per week.

Over de Passionned Group

Passionned Group helpt kleinere en grotere organisaties bij het invoeren van slimmer werken en de kanteling naar een intelligente organisatie. Meer dan 250 organisaties hebben we al met succes geholpen met continu verbeteren, Data Science, Business Intelligence, KPI’s en strategietrajecten. Onze uitgebreide kennisbank, een management opleiding, advies en interim zijn hierbij belangrijke onderdelen. Lees meer over de missie en de geschiedenis van Passionned Group.

Over de cultuur: onze 5 waarden

 1. Werken waar en wanneer jij dat wilt
 2. We komen na wat we beloofd hebben
 3. We brengen in de praktijk waar we in geloven
 4. We zijn transparant in wat we doen
 5. We staan voor hoge kwaliteit producten en diensten

Over jouw rol

Na een intensief opleidingstraject vorm je de verbindende schakel tussen onze klanten, consultants en kennis. De intelligente organisatie kent dan voor jou geen geheimen meer en je weet dat op overtuigende wijze over te brengen op prospects, klanten en collega’s. Je analyseert data, legt de inzichten bloot en vertaalt dat door naar de juiste acties (email, social media, pitches, proeverijen, et cetera). Je maakt afspraken met klanten en prospects, je komt aan tafel en weet Passionned Group op de kaart te zetten. Samen met de associates ben jij leidend in het totale salesproces, van de eerste (digitale) kennismaking tot het schrijven en ondertekenen van offertes en nog belangrijker erna: de relatie met onze klanten.

Over jouwzelf

Dit is wat jou kenmerkt:

 • Afgeronde studie HBO of universiteit, bij voorkeur commerciële economie, bedrijfskunde, informatiemanagement of bedrijfskundige informatietechnologie
 • Je studieresultaten zijn als goed of uitstekend te classificeren
 • Je kunt goed luisteren en samenvatten, je bent communicatief sterk en betrokken
 • Je bent zelfstandig, leergierig, ambitieus en hebt doorzettingsvermogen
 • Je beweegt je gemakkelijk onder verschillende doelgroepen (CxO’s, managers, professionals)
 • Je werkt gestructureerd en resultaatgericht
 • Je bent de Nederlandse en Engelse taal machtig (schrijven en spreken)
 • Je woont in de Randstad of net daarbuiten
 • Je hebt 3-5 jaar aantoonbare werkervaring waarvan 2 jaar in Sales en relatiemanagement in een B2B omgeving (proven trackrecord)

Waarom jij gaat werken voor de Passionned Group

Over de sollicitatieprocedure

Je voldoet aan het hierboven geschetste profiel en vult het contactformulier in met de juiste gegevens (verwijzing naar je LinkedIn-profiel), een link naar je CV en een heldere motivatie. Je krijgt binnen 1 week te horen of je wordt uitgenodigd voor de selectiedag. Tijdens die dag zal je moeten laten zien dat jij het geboren Sales Talent bent dat Passionned Group nodig heeft. Bij een goede indruk zal een aanbieding volgen en na een positief afsluitend gesprek start jouw nieuwe uitdaging bij de Passionned Group.

Reageer op dit artikel van Daan van Beek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met passionned group zoekt sales talent (vacature) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST