Recruiter met commercieel talent | Intercedent & matchmaker
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

Passionned Group zoekt een commercieel ingestelde Recruiter (medior) REEDS INGEVULD

Ben jij die zelfstandige, gepassioneerde en assertieve recruiter die op zoek is naar een doorgroeifunctie binnen de boeiende wereld van interim-management en consultancy? Dan is Passionned Group geïnteresseerd om met jou kennis te maken.

Als fulltime Commercieel Recruiter (32-40 uur) ben jij van essentieel belang voor onze opdrachtgevers. In deze gevarieerde functie is het belangrijk dat je eager, commercieel gedreven en professioneel bent. Je schakelt soepel tussen verschillende opdrachten, taken en verantwoordelijkheden. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt minstens enkele jaren ervaring als recruiter, intercedent of detacheerder en je wilt je horizon verbreden. Je loopt niet weg voor de commerciële taken en verantwoordelijkheden.

Jouw droombaan

Als Commercieel Recruiter ben je de verbindende schakel tussen onze klanten, consultants en kandidaten. Op integere wijze probeer je met alle belangen rekening te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor werkgevers en de (potentiële) kandidaten die wij op interim-basis plaatsen.

Bij ons is geen enkele dag hetzelfde. De ene dag stap je in de auto voor een klantbezoek, de andere dag werk je je bellijst af, en een dag erna werk je bijvoorbeeld vanuit kantoor of huis aan een plan de campagne.

Door de juiste vragen te stellen en je professionele manier van benaderen, weet jij precies wat onze opdrachtgevers van ons nodig hebben. Jij helpt hen bij het behalen van hun doelstellingen door de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Na een korte inwerkperiode ben je direct commercieel eindverantwoordelijk.

Deze topfunctie is bij uitstek geschikt voor een superalerte, nieuwsgierige en sociale HR-functionaris, een intercedent bij een uitzendbureau of een detacheerder die van resultaten, autonomie, vrijheid én mensen houdt. Een empathische persoonlijkheid bovendien die het belang onderkent van de juiste match tussen de kandidaat en de job.

We zoeken iemand die zijn of haar human resources-competenties en commerciële skills verder wil ontwikkelen door actief te bouwen aan een rijk sociaal netwerk binnen voor Passionned Group relevante sectoren.

Jouw profiel

Jouw werkzaamheden

Als Commercieel Recruiter lever je een substantiële bijdrage aan onze missie: iedere organisatie intelligent maken door onder andere het implementeren van datagedreven werken.

Naast je reguliere werkzaamheden verwachten we dat je meedenkt en nadenkt over de vraag hoe we als Passionned Group verder kunnen verbeteren en groeien. Je doet actief mee aan projecten en doet verbetersuggesties. Omdat jij dagelijks de mensen spreekt, weet je exact wat er speelt en bouw je een eigen netwerk op met interessante mensen en organisaties.

Kies je eigen ontwikkelpad

Binnen Passionned Group is de functie van Commercieel Recruiter een nieuwe functie die je deels zelf nog kunt invullen. Je brengt zelf accenten aan in je werk. Zo bestaat er bijvoorbeeld ook ruimte om je verder te ontwikkelen op het gebied van opleidingen. Je kunt uitgroeien tot een belangrijke vraagbaak voor alle bestaande en toekomstige cursisten die onze opleidingen en trainingen volgen op het vlak van datagedreven werken. Als “Leeradviseur” groei je uit tot de ultieme vraagbaak, de contactpersoon en coach die alles uitzoekt voor onze cursisten, zodat zij de meest geschikte opleiding kiezen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij deze doorgroeifunctie horen marktconforme arbeidsvoorwaarden, een vast basissalaris inclusief vakantiegeld met een interessante bonusregeling. Daarnaast mag jij, binnen kaders, werken waar en wanneer je wilt. Je krijgt bovendien de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan de opleidingen binnen de Passionned Academy.

QR code recruiter - accountmanager

Scan deze QR code om te solliciteren

Onze selectieprocedure

Wanneer je enthousiast bent over deze functie en over Passionned Group, ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Uit je brief blijkt dat je je al verdiept hebt in Passionned Group. Je weet jezelf hierin al een plek te geven. Wanneer de beoordeling positief uitpakt, nodigen we je uit voor een vervolggesprek met het team. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Over Passionned Group

Passionned Group is sinds 2004 dé specialist in het ontwerpen en implementeren van datagedreven, intelligente organisaties. Met een sterk groeiend aantal gepassioneerde ‘slimmer werken’-consultants helpen wij grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Dat is elke keer weer opnieuw een spannende reis waar ons hart in ieder geval sneller van gaat kloppen.

Contact opnemen?

Is er bij jou al een vonk overgesprongen? Spreekt deze functie jou aan en wil je meer weten over deze functie of over Passionned Group? Neem dan contact op met Daan van Beek.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met recruiter met commercieel talent (intercedent & matchmaker) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST