Freelance Business Intelligence consultant inhuren: profiel, taken & de 5 kerncompetenties

Foto Rini Van Ooijen MSc
Auteur: Rini Van Ooijen MSc
Senior BI consultant & projectmanager
Inhoudsopgave
10 / 10

Je bent directeur, CIO, business manager, BI-manager of IT-beslisser en zoekt ondersteuning of je hebt dringend behoefte aan extra capaciteit. Je overweegt een deskundige en messcherpe business intelligence consultant, interim consultant customer analytics of senior BI consultant in te huren. Een man of vrouw die goed luistert, deskundig, betrokken, gepassioneerd en betrouwbaar is. Een echte professional die zich bovenal continu blijft ontwikkelen en een kei is in zijn of haar vak. Of het nu gaat om de harde technische kant of juist om de zachtere cultuur-, verander- en gedragskant. Zodat je altijd kunt rekenen op actuele, integrale, objectieve en onafhankelijke BI consultancy. Ben je op zoek naar zo’n BI consultant, senior business intelligence consultant of freelance consultant analytics, neem dan nu contact met ons op.

Gedegen trackrecord in BI consultancy & data analytics consultancy

Onze Business Intelligence consultants zijn door de wol geverfd en beschikken over een langjarige ervaring in onafhankelijk advies en zijn gespecialiseerd in Business Intelligence & Analytics-vraagstukken. Bovendien zijn zij gecertificeerd in het Intelligente organisatie-framework dat uitgebreid is beschreven in het boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’ (editie 2023). Daarmee krijg je niet alleen meer waar voor je geld, maar ook toegang tot ons BI-expertisecentrum en kennisbank. Het belangrijkste is echter dat wij je kunnen garanderen dat je met onze methodiek en pragmatische aanpak succes gaat boeken met business analytics.

BI consultant inhuren? Profiteer van onze 5 zekerheden

Als je als opdrachtgever eenmaal hebt besloten in zee te gaan met Passionned Group, heb je misschien al een teleurstellend, arbeidsintensieve zoektocht achter de rug. Het is dan een verademing om te ervaren dat je voortaan met mensen spreekt die op dezelfde golflengte zitten. Onze afdeling recruiting die verantwoordelijk is voor de levering van business intelligence consultants beschikt over een groot netwerk, waardoor we altijd de volgende vijf zekerheden kunnen bieden:

1. Wij kennen onze freelance BI consultants

Wij werken met sommige freelancers al jaren samen. Met elke freelance BI consultant of senior consultant business intelligence die wij inzetten maken we persoonlijk kennis en we screenen ze grondig.

2. Transparant in tarieven

Passionned Group levert haar diensten op basis van open calculatie en we zijn transparant naar zowel opdrachtgever, als naar de freelance BI specialist. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

3. Business Intelligence & Analytics is ons vakgebied

Het is onze passie is om organisaties te helpen bij het datagedreven werken en het intelligenter worden door BI, Data Science en machine learning tools. Wij leveren inmiddels ruim 15 jaar gespecialiseerde business intelligence expertise op zowel strategisch als operationeel vlak.

4. 100% onafhankelijk

Wij zijn 100% onafhankelijk en op geen enkele wijze verbonden met BI- of Data Science-leveranciers. Dat maakt dat onze BI consultants met een frisse, objectieve en open blik naar jouw vraagstuk kunnen kijken.

5. Kennis van jouw sector en bedrijfscultuur

Wij helpen organisaties met strategisch advies, management en (operationele) implementatie en werken voor gemeenten, provincies en rijksoverheid, zorginstellingen, bankwezen, technologiesector, onderwijs, manufacturing en commerciële bedrijven. We begrijpen zowel de techniek, de sector als de cultuur van je organisatie.

stuur je aanvraag in

Onze business intelligence consultant behoedt je voor een BI-trauma

Organisaties die elders, bij een niet gespecialiseerd bedrijf, een Business Intelligence consultant, een freelance BI consultant, business intelligence and analytics consultant of een BI specialist inhuren, komen vaak van de regen in de drup. Omdat diepgaande kennis van zaken ontbreekt, er geen integraal perspectief wordt geboden en een prakijkgerichte aanpak niet wordt nagestreeft, blijken consultants van dergelijke organisaties veel minder rendement te behalen op Business Intelligence. In sommige gevallen lopen deze BI-trajecten zelfs hopeloos vast en zitten die organisaties opgescheept met een BI-trauma. Dat kun je eenvoudig voorkomen door echt deskundige hulp in te roepen. Een interim consultant analytics of freelance analytics consultant die je bij ons inhuurt, heeft minstens tien jaar ervaring in het vakgebied, maar vaak zelfs meer.

Lees ook: De 12 grootste pijnpunten op weg naar een volwassen BI-organisatie

De BI consultant: dé aanjager van de datagedreven organisatie

De positionering van de in te huren business intelligence consultant binnen het bedrijf of de instelling van de opdrachtgever luistert nauw. Dat geldt ook voor het hele onboarding proces en de inbedding in de organisatie. De beschikbare competenties en de specifieke rol die de BI-consultant in de organisatie gaat vervullen moet je daarom goed op elkaar afstemmen.

Onze recruitmentafdeling is volledig gespecialiseerd in BI consultancy en omdat wij vaker met dit bijltje hebben gehakt, kunnen we organisaties in het hele proces ontzorgen: van het formuleren van een functiebeschrijving tot en met de onboarding. Alles draait bij ons om de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Mits juist ingezet, kan de BI-consultant zich ontpoppen tot de grote aanjager van de weg naar een datagedreven organisatie.

BI consultancy in alle soorten en smaken

Omdat elke organisatie er, terecht of onterecht, vanuit gaat dat zij een unieke propositie heeft, kom je in de praktijk een hele waaier aan functietitels en rollen tegen. Wat te denken van data analytics consultant, consultant customer analytics, freelance bi consultant, consultant advanced analytics, business analytics consultant of consultant bi? Maar what’s in the name? Uiteindelijk gaat het om de concrete resultaten die een freelance business intelligence consultant weet te boeken.

We leveren ook BI consultancy met specifieke toolervaring

Soms wordt er in het kader van business intelligence consultancy een specifieke expertise en/of opleiding gevraagd. Een Microsoft business intelligence consultant is misschien uit een net iets ander hout gesneden en is waarschijnlijk op een andere manier opgeleid dan een SAP BI Consultant of een Tableau ontwikkelaar. Onze recruiters hebben alle functieomschrijvingen en titels scherp op het netvlies staan en geven een advies op maat.

De plaats van de BI consultant binnen het BICC

Om het overzicht te bewaren en verdere wildgroei tegen te gaan, richten directies en raden van bestuur van grotere organiaties vaak een zogenoemd BICC in met een aantal nauwkeurig omschreven basisrollen en additionele rollen voor business intelligence consultancy.

Mensen binnen het Business Intelligence Competence Center speuren als een soort radar continu naar waardevolle data, relevante informatie en veelbelovende BI- en AI-toepassingen. Regelmatig zijn ze op zoek naar nieuwsgierige talentvolle BI consultants, een BI architect of een BI manager die leiding moet gaan geven aan het BICC. Tegelijkertijd zijn ze op zoek naar bewezen en nieuwe technologie om de organisatie intelligenter en meer datagedreven te sturen. Ook is het BICC verantwoordelijk voor de dagelijkse BI-operaties. Binnen zo’n BICC krijgt de interim consultant analytics of freelance consultant analytics vaak alle ruimte om zijn of haar toegevoegde waarde bij de opdrachtgever snel te bewijzen.

De BI consultant als verbindingsschakel

De BI consultant is ook de verbindingsschakel tussen de technische rollen en de rollen in de business op operationeel niveau. Hij of zij vertaalt de informatiebehoefte naar technische specificaties en perfectioneert het functioneel ontwerp. De business intelligence consultant werkt hierbij nauw samen met de businessanalist, de ETL-ontwikkelaar, de data scientist en de enterprise architect. Hij of zij neemt neemt meestal het ontwerp, de bouw en het onderhoud van de datamarts en de kubussen onder zijn of haar hoede en zorgt ervoor dat daarin essentiële analysefunctionaliteit wordt ingepast.

De basisrollen van de business intelligence consultant

Automatiseren is en blijft mensenwerk. Dat gaat zeker ook op voor het automatiseren van beslissingen en het omvormen van data tot waardevolle inzichten en intelligente acties. Waar het om draait is immers dat medewerkers data gaan gebruiken en op basis daarvan anders gaan handelen, processen verbeteren en slimmer gaan werken. Om de intelligente, datagedreven organisatie zo goed mogelijk te kunnen vormgeven en opbouwen zullen de basisrollen helder moeten zijn. Dit geldt eveneens voor de bijbehorende verantwoordelijkheden en onderlinge samenwerking tussen de BI-consultant en zijn of haar collega’s.

Business intelligence consultant opereert in multidisciplinair team

Effectieve BI-teams kenmerken zich door de multidisciplinaire samenstelling ervan. Ze bestaan uit BI consultants, usability experts, data scientists, (senior) managers, data stewards, database-administrators, analyticsconsultants, systeembeheerders, et cetera. Zij spelen allen een meer of minder prominente rol op het BI-toneel.

Om dit multidisciplinaire projectteam gestroomlijnd te laten functioneren, kennen de functionarissen die dicht bij elkaar in de buurt zitten idealiter elkaars problematiek, ervaringen, ambities, uitgangspunten, plannen en expertises. Elke rol moet in staat zijn om soepel te communiceren met de naburige rollen in zijn omgeving. Ze moeten elkaars taal kunnen spreken, zodat ze snel kunnen schakelen. Dat geldt uiteraard voor de interim consultant analytics in versterkte mate. In relatief korte tijd moet hij of zij de voelsprieten uitzetten en een beeld krijgen van het verbeterpotentieel dat in elke organisatie latent aanwezig is.

Het ideaalprofiel van een BI consultant

Een ervaren, goed opgeleide Business Intelligence consultant beschikt over een aantal competenties en karaktereigenschappen die hem of haar multi-inzetbaar maken. De ideale BI consultant Nederland (niet uitputtend):

 • is een echte, onafhankelijke adviseur in hart en nieren
 • begrijpt de business, maar weet ook alles van BI technologie
 • doorgrondt en kent de mogelijkheden van BI-instrumenten tot in detail
 • heeft een gedegen kennis van SQL, relationele databases, big data, data discovery en DAX
 • heeft kennis van analytische, statistische en relatieve tijdfuncties
 • is een communicatief sterke teamplayer en slagvaardig

Bekijk ook de 5 kerncompetenties

Typische taken voor een BI consultant

In de praktijk zal BI Consultancy zich vooral toespitsen op het verder professionaliseren van het Business Intelligence Competence Center, een BI-afdeling of het domein waarbinnen BI is ondergebracht. Hierdoor kan de organisatie zich ontwikkelen richting een datagedreven organisatie. Dat is geen doel op zich. Uiteindelijk moet de organisatie dankzij de inspanningen van onder meer de BI consultant klanten nog beter kunnen bedienen. Taken waarop je een Business Intelligence consultant in ieder geval mag afrekenen zijn (niet uitputtend):

 • het inventariseren, analyseren en vertalen van de business requirements naar BI-oplossingen
 • het maken van dashboards en rapporten
 • het opstellen van specificaties voor het bouwen van dashboard
 • het ontwikkelen van testplannen, inclusief het testen van de geleverde producten
 • het in kaart brengen van het verbeterpotentieel dat binnen de organisatie aanwezig is

Wat heeft onze interim BI consultant in zijn gereedschapskist?

Onze interim BI consultants of freelance consultants analytics hebben standaard een aantal instrumenten op zak en beschikken over tools die jouw organisatie een voorsprong kunnen geven. Hiermee vergroten zij de slagingskans van een BI-project. Zodat je snel kunt starten en door kunt pakken op de vraagstukken waar jij mee zit. Ook adviseert hij of zij hoe je het slimst kunt inspelen op toekomstige BI-trends die zich nu al aftekenen. Kortom: onze consultants zijn in staat:

 • om awareness te kweken bij de juiste stakeholders en (toekomstige) gebruikers en business cases te maken door middel van inspiratiesessies, werkateliers of BI-opleidingen en workshops
 • snel en nauwkeurig de echte KPI’s (definitie en voorbeelden) en inzichten te bepalen in lijn met de strategie en doelen van de organisatie
 • de Business Intelligence “bijbel”: het boek De intelligente, datagedreven organisatie te lezen en toe te passen op relevante vraagstukken
 • de juiste BI-tools te selecteren aan de hand van onze 100% leveranciersonafhankelijke Business Intelligence & Analytics Guide™ 2024
 • en de implementatievalkuilen te vermijden van specifieke BI-oplossingeneen uitgekiende BI-projectmanagement-methodiek (agile & architectuur) toe te passen om zodoende het traject met succes af te ronden

Onze BI consultants gaan niet over één nacht ijs

Wij behoren tot de top van de Business Analytics consultants in Nederland en België. Over onze effectieve aanpak, advanced analytics BI consulting en de ervaringen in uiteenlopende branches hebben we zelfs boeken geschreven zoals het Business Intelligence boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’meer dan 25.000 exemplaren verkocht – en meer recent het boek ‘Datacratisch werken’. Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op een combinatie van harde data, bewezen instrumenten en eigen observaties van de BI consultant.

Bestel het boek hier

De beste interim consultant analytics is 100% onafhankelijk

Huur je een interim consultant analytics bij ons in, dan kun je ervan op aan dat deze onafhankelijk adviseert en opereert, natuurlijk wel in lijn met de opdracht. Wij zijn op geen enkele manier gebonden aan BI-leveranciers, in tegenstelling tot veel andere partijen die op de markt actief zijn. Onze Business Intelligence consultants zijn 100% onafhankelijk, maar dat wil niet zeggen dat ze geen kennis hebben van de diverse BI tools. Zij hebben juist ook veel praktische kennis over de tooling en architectuur in huis. En daar profiteer je als opdrachtgever direct van omdat het realiseren van BI-succes in jouw organisatie ons enige belang is. Wij weten als geen ander hoe we jouw data kunnen omzetten in procesverbeteringen, betere marges en meer tevreden klanten en BI-gebruikers.

Freelance consultant analytics: van BI naar AI

Artificial Intelligence wordt soms ook wel gezien als de opvolger van Business Intelligence. Deels klopt dit omdat machine learning en data mining meer geavanceerde vormen van BI zijn. Aan de andere kant kun je zeker ook beargumenteren dat AI gewoon binnen het domein van de Business Intelligence consultant valt. Een freelance consultant analytics van Passionned Group is daarom allround en helpt je met zowel de basis (BI) als met meer geavanceerdere vormen van business analytics. Denk dan aan AI, neurale netwerken programmeren, big data en predictive modelling. Lees ook onze blog ‘Eén algoritme maakt zomaar 100 rapporten overbodig’.

Inhuren data specialist of freelance BI consultant

Bij ons kun je terecht voor inhuur van een breed scala aan rollen die variëren van onafhankelijk freelance analytics consultant of Business consultant BI tot en met echte “techneuten”, zoals data scientists, data analytics consultant, data analist of een Tableau-specialist. We helpen je graag met een ervaren data consultant BI, een consultant business intelligence die bijvoorbeeld gespecialiseerd is in de AVG of intelligence consultants die je helpen met het opstellen van een business case. Enkele functionarissen die wij direct kunnen leveren zijn:

 • een freelance BI consultant
 • een freelance consultant analytics
 • een ervaren interim consultant analytics
 • een praktijkgerichte freelance business intelligence consultant

Maar denk bijvoorbeeld ook aan een onafhankelijke Business Analytics consultant die je bijvoorbeeld helpt bij een zorgvuldige toolselectie of het kiezen van een nieuw BI-platform, een business consultant analytics, of een gecertificeerd Microsoft Business Intelligence consultant die een complete Microsoft stack kan inrichten.

Top 5 kerncompetenties van een moderne BI consultant

Tijdens het geven van Business Analytics cursussen vragen wij de deelnemers ook standaard naar de belangrijkste kerncompetenties waarover een moderne BI consultant volgens hen zou moeten beschikken. Onderstaande opsomming laat het resultaat zien van deze inventarisatie, die wij overigens elke cursus herhalen. Steevast staan deze vijf competenties bovenaan (in onderstaande figuur aangegeven met de rode pijlen).

De 5 kerncompetenties van een moderne BI consultant
Afbeelding 1: De top 5 kerncompetenties van de moderne Business Intelligence consultant

Een korte toelichting en interpretatie van de bovengenoemde ervaringsgegevens is hier zeker op zijn plaats.

1. Analytisch vermogen

In een tijd waar datageletterdheid een bijzonder actueel onderwerp is en organisaties zoeken naar praktische toepassingen voor hun big data clusters, zijn competenties als analytisch vermogen en cijfermatig inzicht “must haves” voor iedere BI consultant. Sterker nog: een Business Intelligence consultant of een interim consultant analytics die op deze kerncompetenties “below par” scoort, verliest direct zijn of haar relevantie. Hij of zij kan beter op zoek gaan naar een andere baan.

Logisch redeneren, causale verbanden kunnen leggen, hoofd- van bijzaken kunnen onderscheiden, snel tot het kernprobleem doordringen en het desgewenst kunnen uitschakelen van de eigen emotie, bepalen grotendeels het analytisch vermogen van de Business Intelligence consultant.

2. Communicatieve vaardigheden

Communicatieve vaardigheden (oftewel luisteren, overtuigen en inspireren), zijn cruciale eigenschappen om je staande te houden in moderne werk- of adviesrelaties. Een open, onbevooroordeelde houding, beknopt formuleren, actief vragen stellen, doorvragen, samenvatten, feedback geven, behoren allemaal tot de communicatieve vaardigheden.

Bij BI consultancy luisteren deze vaardigheden extra nauw. Een Business Intelligence consultant kan over nog zoveel kennis en ervaring beschikken, als hij of zij die kennis niet kan overbrengen op zowel mensen in de boardroom als op de werkvloer, dan faalt het project alsnog. Slimme Business Intelligence consultants investeren daarom veel tijd in het creëren van consensus, draagvlak en stakeholder management, waarbij ze verandermanagement modellen, de principes van (non)verbale communicatie en de argumentatieleer consequent (proberen) toe te passen.

3. Resultaatgerichtheid

Resultaatgerichtheid en bedrijfskundig inzicht gaan vooral over SMART doelen stellen, het overbrengen van die doelstellingen, eigenaarschap en het (op gepaste wijze) vieren van de tussentijdse (eind)resultaten. Het komt vooral aan op het stellen van ambitieuze doelen, het sneller realiseren van doelen dan ingeschat of verwacht, maar ook ingrijpen wanneer een resultaat dreigt tegen te vallen. Het doen van verbetervoorstellen voor een effectievere en efficiëntere, intelligente datagedreven organisatie is ook onderdeel van een resultaatgerichte mentaliteit.

Als het gaat om het formuleren, bewaken en bijsturen van doelen speelt de BI Consultant van nature een hoofdrol. Bij het claimen en het vieren van de bereikte resultaten is het passend dat de interim consultant analytics zich vooral zo bescheiden mogelijk opstelt. Resultaat is vooral een teamprestatie. Een sensitieve freelance BI consultant weet wanneer zijn klus erop zit en neemt op bescheiden wijze afscheid.

4. Verbinden & samenwerken

Verbinden en samenwerken gaan met name over het verbinden van teams, afdelingen en bedrijfsonderdelen o.a. door het totale proces als uitgangspunt te nemen. Daarnaast blijkt het tonen van respect voor de verschillende perspectieven binnen de organisatie, het uitdelen van complimenten, het geven van positieve en negatieve feedback en de bereidheid om van anderen te leren essentieel.

Een samenwerkingsgerichte BI Consultant stelt het teamdenken centraal en niet het individuele belang. Verder rapporteert hij regelmatig over het groepsproces en de voortgang van de teamdoelen. Het zal duidelijk zijn dat de freelance Business Intelligence consultant zich verre houdt van office politics, het roddelcircuit en alle overige activiteiten die de onderlinge samenwerking ondermijnen.

5. Creativiteit - out of the box denken

Het onderwijs heeft veel ervaring met het meten van creativiteit, een begrip dat in het bedrijfsleven vaak wordt vertaald met het begrip out-of-the-box-denken. Het gaat hierbij vooral om de mate van originaliteit, een rijke fantasie hebben, het bezit van afwijkende, unieke ideeën, het op gang houden van een continue stroom aan nieuwe ideeën, maar ook het flexibel kunnen bijstellen van en voortborduren op bepaalde ideeën (opportunisme in de goede zin van het woord).

Het zal duidelijk zijn dat opdrachtgevers van de BI consultant veel verwachten van het creatieve vermogen van deze adviseur. Een slimme Business Intelligence consultant zorgt er daarom voor dat hij of zij nooit voor één gat is te vangen. Hij of zij heeft altijd alternatieven of een plan B of C paraat.

Overige competenties van de BI Consultant

Een Business Intelligence consultant die meer dan gemiddeld scoort op de bovengenoemde top 5 kerncompetenties zal gemakkelijker zijn of haar doel bereiken, maar bij een goede adviesrelatie komt tegenwoordig meer kijken: nieuwsgierigheid, klantgerichtheid (zowel interne als externe), doorzettingsvermogen én procesdenken (in de figuur door de docent met hoofdletters geschreven). Een verstandige BI consultant weet de kracht van het procesdenken optimaal te benutten.

Wij bevragen, beoordelen en testen onze (freelance) BI consultants natuurlijk uitgebreid op bovenstaande kerncompetenties.

BI-ontwikkelaars of BI specialist inhuren

Als dé Business Analytics specialist van Nederland en België bedienen wij een groot deel van de markt. BI-ontwikkelaars of een BI specialist van de Passionned Group houdt zich graag bezig met complexe (technische) uitdagingen bij overheidsorganisaties en commerciële bedrijven. Je kunt bij ons terecht voor kortdurende advies van bijvoorbeeld enkele dagen tot en met de inhuur van een data specialist voor zes maanden of langer.

Een Business Intelligence specialist die wij aandragen is niet voor een gat te vangen. Ook deinst hij of zij niet terug voor gecompliceerde opdrachten, impasses of (crisis)situaties die op het eerste gezicht misschien hopeloos of uitzichtloos lijken. Onze specialisten schrikken ook niet van hard werken en zijn nooit te beroerd om zelf ook de mouwen op te stropen. Ze zijn vooral gericht op het boeken van concrete resultaten voor jouw BI-organisatie. Wil je een freelance consultant customer analytics of een senior bi consultant inhuren? Neem dan hier contact met ons op.

Slimme BI consultant haalt meer rendement uit je data en informatie

Passionned Group heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het ontwerpen en implementeren van Business Analytics in diverse sectoren. Met tal van oplossingen helpen we je met onze data consultants BI snel op weg om jouw organisatie intelligenter en meer datagedreven te maken. Zodat je meer rendement (op diverse niveaus) uit je data en informatie kan halen.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Maak hier een afspraak voor een oriënterend gesprek. Als BI-specialist vertellen we je graag meer over onze unieke Business Intelligence-aanpak, de inhuur van een freelance consultant analytics en het te verwachten resultaat en succes. Natuurlijk staan we waar relevant ook stil bij de belangrijkste hobbels en valkuilen waar een BI consultant vaak mee moet zien te dealen.

Over Passionned Group

Logo Passionned Group, de specialist in Business Intelligence consultancyPassionned Group is de Business Analytics specialist met ervaren Business Intelligence consultants. Je kunt bij ons terecht voor onafhankelijk advies maar ook voor het inhuren van een interim consultant analytics, BI consulting, of het inhuren van een data scientist.

maak nu een afspraak

Reviews over Business Intelligence consultant

Aantal reviews: 1Gemiddelde score: 10 / 10
10 / 10
Robin Costers | 113 Zelfmoordpreventie. | 25 januari 2023

Ondersteuning op het vlak van BI is voor 113 zeer waardevol gebleken. Zin van onzin onderscheiden en hulp in het ontginnen van data t.b.v. onze bedrijfsvoering is zeer waardevol.

neem contact met ons op
Plaats een review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Waardering
Dit veld is verplicht!
Naam Dit veld is verplicht!optioneel
E-mail Dit veld is verplicht!optioneel
Organisatie Dit veld is verplicht!optioneel
Je mening in enkele zinnen Dit veld is verplicht!
Review verzenden
Het formulier bevat fouten.

Huur een van onze BI consultants & experts in

Bestel nu de bestseller 'De intelligente, datagedreven organisatie' (8e druk)

Productafbeelding van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Dit vind je misschien ook interessant

Uitgelichte afbeelding Business consultant
Business consultant
Uitgelichte afbeelding Vacature: Sales Consultant / Recruiter AI
Vacature: Sales Consultant / Recruiter AI
Uitgelichte afbeelding Lean Consultant
Lean Consultant

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met BI consultancy of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Foto Rini Van Ooijen - Senior BI consultant & projectmanagerRINI VAN OOIJEN MScSenior BI consultant & projectmanager

Neem contact met mij op

Fact sheet

___
klanten geholpen
___
trainingen & workshops
___
mensen opgeleid
8,9
klanttevredenheid
___
consultants & docenten
19
jaar ervaring