Corona-update: geen gevolgen voor trainingen door winterstop

De lockdown t/m 19 januari 2021 en de opleidingen bij de Passionned Academy

In deze update vertellen we je hoe wij bij Passionned Academy omgaan met de lockdown die van kracht is van 15 december 2020 t/m 19 januari 2021 en de eventuele gevolgen voor de geplande opleidingen in 2021.

Geplande winterstop

Bij Passionned Academy houden wij elk jaar een winterstop van medio december tot begin februari. Dit jaar is dit niet anders. Wij overbruggen hiermee de gestelde lockdown die van kracht is van 15 december 2020 t/m 19 januari. De eerste opleidingen zullen weer opstarten in februari 2021, de geplande startdata blijven daarom vooralsnog van kracht. Je kunt je daarom wel gewoon inschrijven voor deelname aan een van onze opleidingen in 2021. Wil je meer weten over ons Corona protocol die wij vanaf volgend jaar blijven hanteren, klik dan hier.

Ben je je nog aan het oriënteren en zou je graag wat meer willen weten voordat je je inschrijft? Wij zijn gewoon bereikbaar!

Remote onze trainingen volgen

Vanwege de interactieve aard van onze opleidingen geven wij de voorkeur om deze fysiek en in klassikale opstelling te geven. Wij begrijpen echter heel goed dat veel bedrijven een policy hanteren dat het fysiek deelnemen aan een opleiding niet mogelijk maakt.

Wij kunnen in deze gevallen een maatwerk oplossing aanbieden door het remote volgen van onze opleiding door middel van een videoverbinding. De eerste opleidingen hebben al in deze hybride vorm onlangs plaats gevonden en zijn zeer positief ervaren. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Impact Corona

De huidige Corona-crisis en de daarmee gepaard gaande noodzakelijke overheidsmaatregelen raken veel mensen, ook cursisten die hun kennis willen bijspijkeren. Hopelijk gaan we ons binnenkort toch weer wat vrijer bewegen. Toch verwachten wij dat ook de opleidingswereld nooit meer helemaal hetzelfde zal zijn. Passionned Group ziet daarom op termijn veel potentie in online leren op afstand.

Digitale leeromgeving in ontwikkeling

Naast onze klassikale opleidingen investeren wij volop in een digitale leeromgeving waarin iedereen op zijn tijd onafhankelijk van de locatie zijn kennis kan bijspijkeren. Hierdoor wordt leren via Passionned Academy volgens ons nog aantrekkelijker en leuker. We houden je op de hoogte. Heb je vragen, stel ze gerust.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met opleidingen & coronavirus (trainingen op locatie) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas & specialist in continu verbeteren

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas & auteur van het boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST