Concrete doelstellingen daarbij zijn:

Visie & Missie

Visie: er valt nog veel te winnen als het gaat om organisaties intelligenter maken. Uit grootschalig onderzoek volgens wetenschappelijke maatstaf blijkt dat een groot aantal bedrijven en instellingen een beperkt organisatie-IQ heeft. Die visie geeft ons bestaansrecht en mogelijkheden voor verdere groei.

Missie: organisaties slimmer, datagedreven laten werken. Dit betekent niet alleen veel slimmer worden maar het ook in de dagelijkse praktijk brengen. Met als doel: de intelligentie blijvend verhogen als een continu proces.

Succesverhalen

Passionned Group heeft al meer dan 10.000 organisaties geholpen met slimmer te werken. Meer hierover lees je in onze succesverhalen.

3 hoofdingrediënten

Intelligente organisaties laten zien dat ze effectief en efficiënt werken. Drie hoofdingrediënten bepalen de intelligentie:

  • Datagedreven strategie: ga ook aan de slag met je missie, visie en strategie, zodat iedereen in jouw organisatie begrijpt wat de missie is en hoe die in de praktijk te brengen. Lees verder…
  • Datagedreven technologie: een intelligente organisatie maakt gebruik van datagedreven technologie: BI & Analytics. Feiten combineren, analyseren en goed visualiseren zodat je besluitvorming drastisch kan verbeteren. Lees verder…
  • Datagedreven verbeteren: laat je organisatie, processen, systemen en medewerkers elke dag een beetje beter functioneren met PDCA, Lean Six Sigma en kwaliteitsmanagement. Lees verder…

Wil je ook bijdragen aan onze missie?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze consultants of managers. Wij helpen je graag op weg.

neem contact met ons op