Passionned Group™

Incompany training

CEO & docent Artificial Intelligence
Door: Daan van Beek MSc
CEO & docent Artificial Intelligence
Inhoudsopgave
10 op basis van 1 review

Stel je wilt je medewerkers op korte termijn bijspijkeren op een specifiek kennisgebied of helemaal bijpraten op een actueel thema, zoals continu verbeteren, datagedreven werken, de nieuwste BI tools, Big Data innovatie of kunstmatige intelligentie (AI). Je wilt aan teambuilding doen, of via uitgekiend verandermanagement een digitale transformatie doorvoeren. Dan is een incompany training een van de meest effectieve, efficiënte en voordelige manieren om de juiste kennis en relevante ervaring op het juiste moment over te dragen. De ervaren incompany trainers van Passionned Group dragen graag hun kennis over op een manier die beklijft.

Incompany opleiding volledig op maat

Een incompany opleiding maken we waar nodig volledig op maat en spitsen deze zorgvuldig op samengestelde groepjes cursisten toe die bij hetzelfde bedrijf of instelling werken. De populariteit van een incompany training is verklaarbaar, omdat dit klassieke trainingsinstrument een aantal evidente voordelen biedt voor jou als opdrachtgever. Passionned Academy heeft een uitstekend trackrecord bij HR-managers, directeuren en andere beslissers als het gaat om het verzorgen van incompany opleidingen. Raadpleeg de reviews.

Incompany datagedreven training

Alle 12 voordelen van onze incompany trainingen op een rij

Laten we alle voordelen van een incompany eens de revue laten passeren.

Kies je eigen bedrijfscasus

 1. Bij een incompany training kun je het lesmateriaal op maat laten maken. Je kunt de inhoud volledig toespitsen op een speciale bedrijfscasus. Niet relevante onderdelen kun je vervangen door specifiek voor jouw branche actuele thema’s.
 2. Ook kun je een lastig actueel probleem waar jouw organisatie op enig moment mee worstelt, inbrengen.
 3. Je kunt tevens met de incompany trainer afspreken dat jouw bedrijfsfilosofie of policy wordt weerspiegeld in het trainingsmateriaal of de cursus. Hiermee heb je een mooi stuurinstrument in handen om het gewenste gedrag in jouw organisatie op een positieve manier te beïnvloeden.
 4. Bovendien is het een algemeen erkend fenomeen dat de vreemde ogen van de trainer vaak dwingen.

Gebruik je eigen praktijkvoorbeelden als input

 1. Ook kun je tijdens de incompany training je eigen praktijkvoorbeelden als input gebruiken. De impact en herkenbaarheid zijn hierdoor groot en de participatie kun je zo maximaal benutten.
 2. Je kunt de cursisten desgewenst laten meedenken over de globale inhoud van de training.
 3. Bij een open inschrijving staat de inhoud van het programma meestal min of meer vast. De trainer of opleider wordt soms gedwongen concessies te doen. Hij of zij wil immers cursisten van diverse pluimage en uit verschillende branches allemaal bij de les houden en tevredenstellen. Bij een incompany opleiding daarentegen kun je voortborduren en inspelen op de collegiale band die meestal al bestaat tussen de cursisten.

Past goed bij zelfsturende teams

“Een goede incompany workshop met maatwerk voor onze organisatie. Het zet aan tot verandering en past goed bij zelfsturende teams.”

Margreet Knol
Stichting Kadera

Profiteer van de kostenvoordelen bij een incompany training

 1. Daarnaast zijn er ook enkele duidelijke financiële voordelen verbonden aan een incompany training. Dergelijke trainingen en opleidingen zijn meestal goedkoper dan open inschrijvingen, waar iedere cursist afzonderlijk een inschrijvingsbedrag betaalt.
 2. Voor een incompany training kun je als opdrachtgever meestal een fixed fee afspreken.
 3. Bovendien vermijd je kostbare reistijd en verblijfskosten door in je eigen vertrouwde omgeving te blijven.

Bepaal zelf de meest geschikte incompany data

 1. Een ander voordeel van een incompany training is dat je niet afhankelijk bent van specifieke trainingsdata van de opleider. Je kunt zelf de meest geschikte data uitkiezen. Hierdoor kun je snel resultaten boeken, bijvoorbeeld met datagedreven werken, een nieuwe BI-architectuur of het opstellen van KPI’s, inclusief een overkoepelend dashboard.
 2. Bij incompany trainingen is het tot slot eenvoudiger om tussentijds bij te sturen in vergelijking met een opleiding op basis van open inschrijvingen. Zowel qua planning als inhoud.

Incompany opleidingen bij jou op kantoor

Incompany training is mogelijk voor alle opleidingen en trainingen van de Passionned Academy. In je ‘eigen’ omgeving en speciaal afgestemd op jouw organisatie zal de effectiviteit van de training alleen maar toenemen. Daarnaast ben je dus ook vaak voordeliger uit, omdat je onafhankelijk van het aantal personen een investering doet.

Boek nu een intakegesprek voor incompany trainingen

In een persoonlijk intakegesprek met een van onze incompany trainers bij jou op locatie maak je nader kennis met de trainer, zijn of haar aanpak en onze visie. Boek hier je intake gesprek.

Realiseer zichtbare en duurzame resultaten

Tijdens dat gesprek inventariseren we ook de vraagstukken en dilemma’s, de behoefte in jouw organisatie en de doelstellingen van de incompany training. Samen bespreken we de mogelijkheden van een maatwerktraject, waarbij de situatie in jouw organisatie centraal staat. En we zetten uiteraard in op een voor iedereen zichtbaar, herkenbaar en duurzaam resultaat.

Overzicht van enkele incompany opleidingen

We verzorgen tal van incompany trainingen als compleet opleidingstraject, of verzorgen een of meer afzonderlijke opleidingen zoals:

Het is ook mogelijk dat wij een incompanytraject geheel voor je op maat maken op basis van de inhoud van de verschillende opleidingen en workshops binnen de Passionned Academy. Zodat alle facetten van de intelligente, datagedreven organisatie & datagedreven werken in één keer bij de juiste doelgroepen kunnen landen.

Kies voor eenmalige of terugkerende cyclus

Incompany trainingen geven we niet alleen eenmalig voor een specifieke doelgroep. Maar je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een terugkerende cyclus van incompany trainingen. Zo stomen we elke nieuwe lichting (nieuwe) medewerkers bijvoorbeeld klaar voor datagedreven werken in jouw organisatie, of voor een AI-gestuurde toekomst. De gehele administratieve rompslomp van registratie, en organisatie en evaluatie nemen we je hierbij uiteraard uit handen.

Optioneel: incompany op speciale locatie

De uitvoering vindt plaats op de locatie van jouw voorkeur. Dit kan bij jou op kantoor zijn, maar het is ook mogelijk om een incompany training te verzorgen op een unieke locatie buiten de deur, of indien gewenst zelfs in het buitenland. Na de uitvoering volgt altijd een evaluatiegesprek, waarin we desgewenst ook eventuele vervolgstappen door kunnen nemen.

Wat zeggen onze klanten?

“Een waardevolle krachtige incompany training. Het team gaf waardevolle feedback bij de nabespreking. Mensen laten nu al ander gedrag zien. Ze gaan anders met elkaar om, benoemen verbeteringen concreter en proberen verbeteringen te kwantificeren.”

Dirk Schaele
Director Operations
Lapperre Hearing Systems

4 redenen om te kiezen voor incompany training van Passionned Group

 • Hoge kwaliteit van opleidingen en workshops (gemiddelde klantwaardering 9)
 • Incompany trainers die gepokt en gemazeld zijn en tot de top behoren in hun vakgebied
 • Onze incompany opleidingen zijn interactief, zo ontstaat een ideale mix tussen theorie en praktijk
 • Doordat onze opleidingen zijn vrijgesteld van btw, krijg je standaard 21% korting

Interesse in onze incompany opleidingen?

Wil je ook dat jouw organisatie of team stappen zet en progressie boekt met datagedreven werken en continu verbeteren goed in de vingers krijgt? Neem dan gerust even contact met ons op om te praten over de mogelijkheden of bel ons voor een prijsindicatie.

Over Passionned Academy™

logo van Passionned Academy, de school en opleider voor incompany trainingenPassionned Academy™, de specialist in incompany trainingen, is onderdeel van de Passionned Group. De intelligente organisatie-specialisten van Passionned Group helpen kleine en grote organisaties met slimmer, datagedreven werken en continu verbeteren. Om het jaar organiseren we de verkiezing tot de Slimste organisatie van Nederland.

neem contact met ons op

Reviews over Incompany training

Aantal reviews: 1 Gemiddelde score: 5 sterren
5 sterren
| a.s.r. | 12 mei 2023

De Incompany training Strategische Scenarioplanning sloot qua inhoud en praktische toepasbaarheid uitstekend aan op onze wensen. Leo Kerklaan brengt theorie en praktijk enthousiasmerend en duidelijk samen.

neem contact met ons op
Plaats een review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!optioneel
Dit veld is verplicht!optioneel
Dit veld is verplicht!optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Docenten incompany training

Daan van Beek - CEO & docent Artificial Intelligence

DAAN VAN BEEK MSc

CEO & docent Artificial Intelligence

Leo Kerklaan - Docent Performance Management & KPI's

mr. LEO KERKLAAN

Docent Performance Management & KPI's

Mark de Kort - Docent Power BI cursus

drs. MARK DE KORT

Docent Power BI cursus

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met incompany opleidingen & trainingen of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek - CEO & docent Artificial Intelligence

DAAN VAN BEEK MSc

CEO & docent Artificial Intelligence

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen ___
Trainingen & workshops ___
Deelnemers opgeleid ___
Beoordeling klanten 8,9
Consultants & docenten ___
Kantoren 3
Jaar ervaring 18