Aanmelden
Leer alles over de toepassing van machine learning, AI en algoritmes
Volg onze 10-daagse Data Science training, voor een leidende en adviserende positie.

Download de brochure

Data Science opleiding

Deze 10-daagse opleiding Data Science is bedoeld voor iedereen die vanuit een zakelijk perspectief succesvol wil zijn met data science en daarnaast een boost wil geven aan zijn of haar carrière. Er is een schreeuwend tekort aan goede data scientists die artificial intelligence (AI) niet alleen benaderen vanuit de techniek maar juist ook vanuit een bedrijfsmatig en menselijk perspectief. In deze interactieve, praktijkgerichte data science training (HBO+) komen alle facetten aan bod die jou als data science-translator, consultant, adviseur of (project)manager helpen om data science, AI en machine learning met succes toe te passen in jouw organisatie. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Focus ligt naast de techniek ook op de business-kant

Natuurlijk leer je alle belangrijke technische aspecten in onze Data Science opleiding. Zo kijken we uitgebreid naar geavanceerde technologie, machine learning & deep learning modellen en de algoritmes waarmee je die kunt bouwen. Maar onze Master of Data Science opleiding benadrukt vooral de zakelijke en bedrijfsmatige aspecten:

Deze complete, praktijkgerichte Data Science cursus met maar liefst 24 modules en een uitdagende eindopdracht is een absolute aanrader voor iedereen die zich wil bekwamen in data science, artificial intelligence en big data. En zeker aan te bevelen wanneer je daadwerkelijk successen wilt boeken op weg naar een datagedreven organisatie.

Praktische informatie: locatie, duur, data en prijs

Locatie:
Berghotel Amersfoort
Duur:10 dagen
Data:
4 t/m 15 juli 2022
29 september t/m 9 december 2022
9 maart t/m 9 juni 2023
3 t/m 14 juli 2023
28 september t/m 8 december 2023
Punten:
PA50
Deze opleiding 'Master of Data Science' van Passionned Academy geeft je recht op PA-punten. Bij een totaal van 150 PA-punten ontvang je een certificaat van bekwaamheid. En je mag jezelf 'Master of Organizational Intelligence' noemen.certificaat van bekwaamdheid
PE-punten
Vraag bij je vakvereniging (bijvoorbeeld de Vereniging van Registrercontrollers, de Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants, et cetera) na hoeveel PE-punten/uren je kunt registreren voor je Permanente Educatie (PE).PE-punten registreren voor opleiding 'Master of Data Science'
Prijs:6.495 EUR - je betaalt geen 21% BTW

Voor particulieren zijn de kosten van de opleiding 'Master of Data Science' aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Dit voordeel kan oplopen tot wel 50% van de cursusprijs. Download de brochure voor meer informatie.
Download de brochureSchrijf je direct in

Data Science opleiding: zet de juiste stappen

Tijdens 10 intensieve dagen word je op een positieve manier ondergedompeld in het vakgebied en klaargestoomd voor een leidende positie in jouw organisatie. Eerdere deelnemers aan deze Data Science-opleiding bleken bij uitstek geschikt om de juiste stappen te zetten in nieuwe of lopende Data Science-trajecten in hun organisatie.

Overzicht van de 24 modules

Deze complete Data Science opleiding (HBO+ niveau) bestaat uit 24 praktijkgerichte, compacte modules:

Introductie Data Science, AI, BI en trends
KPI’s, analytics & machine learning
Data Science volwassenheid en AI-first
Projectmanagement & governance
Datavisualisatie & data story telling
Succesfactoren van BI & Data Science
Introductie datawarehousing & big data
Datawarehouse architectuur & data lakes
Het datawarehouse & de ETL-processen
Business Intelligence & Data Analytics
Master Data (MDM) en metadata
Beheer van datawarehouses en data lakes
Data governance & frameworks
Datakwaliteit & AI
Continu verbeteren van (big) data
AI, big data science & machine learning
De business case voor AI & data science
AI architectuur
Algoritmes en machine learning technieken
Data science tools
Kennismaken met Python, notebooks en R
Machine learning modellen ontwikkelen
Privacy, ethiek en wetgeving
Vaardigheden en competenties

Er is ruimte voor maximaal 16 deelnemers, zorg daarom dat je tijdig boekt, zodat je verzekerd bent van een plaats.

Dé training voor alle complexe data-uitdagingen en een AI-first organisatie

De datagedreven maatschappij en de bijbehorende algoritmisering is inmiddels een “fact of life”. Diverse nationale en internationale denktanks zijn het er allemaal over eens dat het juist inzetten van data en algoritmes hét verschil gaat maken tussen krimp of groei. En dan zien we gemakshalve even af van het fenomeen disruptie dat hele branches ontwricht. Kortom: onze Master of Data Science opleiding is bedoeld voor organisaties die te maken hebben met complexe data-uitdagingen en substantieel slimmer willen worden.

Je leert data analytics, machine learning en meer…

De intelligentie van een organisatie laat zich niet vangen in louter data analytics en machine learning, het concept gaat veel verder. In ons praktische model leer je waar en hoe data science, AI, business intelligence, datagedreven werken en de intelligente organisatie elkaar raken en waarom een analytische bedrijfscultuur van groot belang is voor het slagen van data science en artificial intelligence.

10-daags programma van de Data Science training

Tijdens deze Master of Data Science opleiding kom je in aanraking met alle aspecten van Data Science. Je leert datavraagstukken om te zetten in resultaten voor jouw organisatie. Naast de technische aspecten (zoals Internet of Things, supervised en unsupervised machine learning, deep learning neurale netwerken, data lakes, et cetera) maak je kennis met alle relevante business-aspecten. Denk dan aan projectmanagement, risico’s, valkuilen, businesscases, KPI’s, governance en datakwaliteit, data governance en privacy- en ethische principes.

DATA SCIENCE DINNER: Introductie van de Data Science opleiding

DATA SCIENCE DINNER: Introductie van de opleidingHet diner op de avond voorafgaand aan de start van de Data Science opleiding is inmiddels uitgegroeid tot een traditie. Het is een onmisbare en aangename opwarmer voor je totale opleidingstraject. Daan van Beek, eindbaas van Passionned Group en auteur van het managementboek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’ is jouw gastheer die avond.

Hij geeft je een overzicht van wat je kunt verwachten van deze Data Science training. Tussen de verschillende gangen is er voldoende ruimte voor interactie, verhalen en discussie over algoritmes en de economische betekenis en de maatschappelijke impact van deze megatrend.

Gestructureerde, interactieve opleiding die waarmaakt wat de brochure belooft. Ervaren docenten die met passie hun kennis delen totdat je het begrijpt. Na de opleiding heb je de scope van de datawereld onder de knie en een implementatieplan dat meteen toepasbaar is voor elke organisatie die streeft naar intelligentie.

Kevin Everts
MN

Je maakt tijdens de eerste dag van deze Data Science opleiding kennis met de kracht van datagedreven organisaties en AI. Je gaat niet alleen KPI’s, big data en machine learning beter begrijpen, maar krijgt ook inzicht in de laatste trends in data science, AI en de voordelen van analytics. Je leert daarnaast welke stappen je moet zetten om een AI-first strategie te implementeren in jouw organisatie.

DAG 1: Introductie data science, trends, KPI's & AI-first strategie
Figuur 1: Overzicht van dag 1 met introductie data science, de trends, KPI’s & AI-first strategie

MODULE 1: Introductie op het vakgebied data science, BI & artificial intelligence

MODULE 2: KPI’s, analytics & machine learning

MODULE 3: Data Science volwassenheid en AI-first strategie

DAG 2: Projectmanagement, datavisualisatie & data science succes

Deze dag van de Data Science opleiding start met projectmanagement & governance in data science en staat verder volledig in het teken van de gebruikers van algoritmes, dashboards en rapporten. Het complete data science-proces (alle 15 stappen) komt uitgebreid aan bod. Je leert ook hoe je de User eXperience van data kan verbeteren onder andere door effectieve datavisualisatie. Tot slot komen de 12 meest kritieke succesfactoren van data science en BI langs.

DAG 2: Projectmanagement, datavisualisatie & data science succes
Figuur 2: Overzicht van dag 2 met Data Science projectmanagement, governance, datavisualisatie & data science succes

MODULE 4: Projectmanagement & governance in data science

MODULE 5: Processtappen en datavisualisatie

De 15 stappen voor de Data Science opleiding

MODULE 6: Succesfactoren van BI & Data Science

Een mooie opleiding Data Science gegeven door ervaren docenten die het op een leuke manier vertellen. Mooie praktische opdrachten.

Richard Khemai
PGGM&CO

DAG 3: Introductie DWH, doelen, alternatieven & big data architectuur

Dag 3 van deze Master of Data Science training is volledig gewijd aan het tot stand brengen van een solide data-infrastructuur en ETL-processen voor zowel een noodzakelijke datawarehouse omgeving als toekomstvaste big data opslagmethodieken. Een datawarehouse kan een Data Science-traject maken of breken, waar moet je allemaal op letten?

DAG 3: Introductie DWH, doelen, alternatieven & big data architectuur
Figuur 3: Overzicht van de onderwerpen van dag 3 met introductie DWH, doelen, alternatieven, datakwaliteit & big data architectuur

MODULE 7: Introductie datawarehousing & big data

Hoe kom je tot een schaalbare centrale datahub die gaat zorgen voor integratie van data, betrouwbare gegevens en één versie van de waarheid. Welke andere doelen kun je realiseren met een datawarehouse en een data lake? Gegevens uit een diversiteit aan databronnen (je bedrijfsprocessen) en externe data ga je opschonen en koppelen zodat de eindgebruiker deze eenvoudig met elkaar in verband kan brengen. Steeds belangrijker wordt het om deze te combineren met alle aanwezige ‘niet gestructureerde’ data, waar een organisatie ook over beschikt.

MODULE 8: Datawarehouse architectuur & data lakes

Het werken met een datawarehouse-architectuur is van groot belang voor agile BI en zeker ook bij het gebruik van AI. Welke gereedschappen en vaardigheden heb je dan nodig? Hoe laat je die aansluiten op de algehele IT- en bedrijfsarchitectuur? Je leert waarom onderlinge samenhang de sleutel vormt tot succes.

MODULE 9: Het datawarehouse & de ETL-processen

Het vullen van een datawarehouse vindt procesmatig plaats in drie stappen: extractie, transformatie en laden (ETL). Dit kan via de krachtige analytische taal SQL of met behulp van ETL software en/of datawarehouse automation tools. Die laatste vormen een onmisbare component in een volwassen datawarehouse-architectuur.

DAG 4: Analytics, Master Data Management, metadata & beheer

De 4e dag van onze opleiding Data Science staat in het teken van: datawarehousegebruik in lijn met de hogere doelen van BI Analytics, de Business Intelligence tools en het beheer van een DWH, masterdata, meta data en open data. Big data en vooral AI neemt hier een steeds grotere plaats in.

DAG 4: Analytics, Master Data Management, metadata & beheer
Figuur 4: Overzicht van dag 4 met BI software, master data management, meta data en beheerprocessen

MODULE 10: Business Intelligence & Data Analytics

Eindgebruikers verwachten van een datawarehouse kwalitatief uitstekende gegevens die relevant zijn. Zij gebruiken Business Intelligence software om datasets op te vragen, betekenis te geven, er over te rapporteren en de datasets te analyseren.

MODULE 11: Master Data Management (MDM) en metadata

Naast schone data is een goede structuur voor masterdata en metadata uitermate belangrijk voor verdere groei in data science. Belangrijke gegevensgroepen zoals klanten, producten, locaties en medewerkers moet je goed kunnen onderhouden. Inzicht in de ontstaansgeschiedenis en bijbehorende bedrijfsregels zijn daarbij essentieel. De groei aan data is exponentieel en AI wordt steeds belangrijker binnen dit domein.

MODULE 12: Het beheer van het datawarehouse en data lakes en succes behalen

Datawarehouses en data lakes moet je natuurlijk onderhouden en beheren. Je maakt tijdens dit onderdeel van de Data Science masteropleiding kennis met de belangrijkste technische en functionele beheerprocessen, beheerpatronen en competenties. Met de komst van AI toepassingen binnen dit domein zijn er nieuwe competenties nodig.

DAG 5: Data governance, datakwaliteit en continu verbeteren

Data governance is onmisbaar voor organisaties die datagedreven willen werken. De totale levenscyclus van data – van ontstaan tot verwijdering – moet je dan als leerproces en feedbackloop gaan implementeren en borgen. Tijdens dag 5 van onze opleiding Data Science leer je hoe je een robuuste Data Governance-structuur opzet en wat daar zoal bij komt kijken.

DAG 5: Data governance, datakwaliteit en continu verbeteren
Figuur 5: Overzicht van dag 5 met als belangrijkste onderwerpen data governance, datakwaliteit in detail & continu verbeteren van (big) data

MODULE 13: Data governance

De waarde van data governance: hoe kan jouw organisatie waarde ontlenen aan data governance en er voordeel mee behalen? Moet Data Governance totaal anders ingericht worden als je met big data en AI aan de slag gaat?

MODULE 14: Datakwaliteit

Niemand zal het belang van goede datakwaliteit (openlijk) bagatelliseren, maar hoe start je hiermee en wat komt erbij kijken ook als het gaat om oplossingen en succes behalen? Je maakt tijdens dit onderdeel van de Data Science-opleiding kennis met alle thema’s om als doel om de datakwaliteit op een hoger plan te brengen.

MODULE 15: Continu verbeteren van (big) data

Het gestructureerde proces om te komen tot een structureel hogere datakwaliteit in jouw organisatie krijgt tijdens dit onderdeel van de Data Science-training vorm. Je leert hoe je een continu verbeterproces op kan zetten rondom datakwaliteit. Wat zijn de best practices om dataresultaten te borgen zodat je niet steeds weer met dezelfde datarommel zit opgescheept? Kan je met de komst van AI in dit traject van continu data verbeteren het proces volledig overnemen en weghalen bij de organisatie?

Een traject waarin alles de revue passeert, inhoudelijk bij stil wordt gestaan met ruimte voor discussie. groepsdynamiek volop! Je leert wat Data Science echt betekent en kan betekenen voor jezelf in je werk maar ook voor het werk (de organisatie).

Ben Wouterson
PDC/HRM/IDU Politie

DAG 6: Het ontwikkelen van AI, machine learning & AI-architectuur

Tijdens de 6e dag van deze opleiding Data Science kom je in aanraking met analytische en voorspellende modellen die de basis vormen voor AI en machine learning en bijbehorende architectuur.

DAG 6: Het ontwikkelen van AI, machine learning & AI-architectuur
Figuur 6: Overzicht van de onderwerpen van dag zes met verdiepingskader AI, de benodigde statistische kennis, de business case voor data science en de nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied.

MODULE 16: AI, big data, data science & machine learning

Tijdens deze module leer je precies wat AI inhoudt en uit welke onderdelen dit bestaat. Tevens maak je kennis met de twee belangrijkste onderdelen van AI en data science: machine learning en statistiek.

MODULE 17: De business case voor AI & data science

Er is heel veel geld gemoeid met AI gerelateerde initiatieven. De totale markt wordt geschat op 1.000 triljoen euro (wereldwijd op jaarbasis). Maar ook de opbrengsten kunnen gigantisch zijn, zoals blijkt uit het succes van bijvoorbeeld House of Cards (Netflix). De docent presenteert ook vele andere best practices waar je van kunt leren.

MODULE 18: AI architectuur

Hoe verhoudt AI architectuur zich tot klassieke BI en DWH architectuur? Hoe laat je de AI tools aansluiten op je bestaande architectuur en infrastructuur. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

DAG 7: Machine learning algoritmes: theorie en praktijk

Tijdens de 7e dag van deze opleiding Data Science kom je in aanraking met de theorie, de technieken en de praktijk. Je gaat onder begeleiding van de trainer in een workshop zelf aan de slag met Python en R.

DAG 7: Machine learning algoritmes: theorie en praktijk
Figuur 7: Inhoud van dag 7 met de theorie en praktijk van machine learning, deep learning, Python, R en andere data science tools.

MODULE 19: De algoritmes en machine learning technieken

Als eerste gaat de docent dieper in op de verschillende hoofdgroepen van algoritmes. Hij presenteert de toepassing, werking en de voor- en nadelen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

MODULE 20: Data science tools

In deze module ga je aan de slag met diverse data science tools die in de praktijk door data scientists gebruikt worden. De docent begint met een overview van de tools die veel gebruikt worden:

MODULE 21: Data science tools in de praktijk, kennismaken met Python & R

In deze workshop ga je kennismaken met veelgebruikte programmeertalen als Python en R maar ook de verschillende ‘interfaces’ waar data scientists mee werken. Tijdens de workshops zal de nadruk liggen op het werken met de taal Python omdat dit de meest gebruikte taal door data scientists is. Maar je gaat ook kennismaken met de taal R.

DAG 8: Data Science in de praktijk

Tijdens dag 8 van de cursus data science gaat de docent verder waar hij de vorige dag was gebleven. In een aantal workshops ga je aan de slag met machine learning en tekst mining en leer je zelf modellen te ontwikkelen, te trainen, te testen en te valideren.

DAG 8: Data Science in de praktijk
Figuur 8: Inhoud van dag 8 van de Data Science training. Tijdens een workshop onder leiding van de docent ga je zelf aan de slag met het ontwikkelen van machine learning modellen en text analytics.

MODULE 22: Workshop machine learning modellen ontwikkelen

Aan de hand van diverse datasets ga je alle stappen van het data science proces doorlopen. Dat ga je doen met Python, R en een visuele modelleeromgeving. Elke gedeelte zal uit de volgende stappen bestaan:

Daarnaast ga je een workshop doen met text analytics waarbij je een sentiment analyse gaat doen op basis van Twitter data.

Het is een complete opleiding die je helpt om te groeien in jouw persoonlijke DATA-ontwikkeling. De opleiding geeft je alle informatie die nodig is om de functie Data Science Translator op te pakken,

Gertjan van den Brink
Alfa Accountants en Adviseurs

DAG 9: Ethiek, privacy, vaardigheden en competenties

Tijdens deze 9e opleidingsdag van de training Data Science gaan we in op de belangrijkste ethische principes en privacywetgeving. Tevens ga je leren welke vaardigheden en competenties nodig zijn om van data science een succes te maken.

DAG 9: Ethiek, privacy, vaardigheden en competenties
Figuur 9: Overzicht van dag 9 van de Data Science training met privacy, ethiek, wet- en regelgeving, privacyoplossingen, vaardigheden en competenties.

MODULE 23: Privacy, ethiek en juridische kaders voor data science

Data Science praktiseren zonder in te gaan op privacy en ethiek is tegenwoordig uitgesloten. De grote hoeveelheid te koppelen data stelt je voor een belangrijk vraagstuk: hoe om te gaan met privacy en data-ethiek?

MODULE 24: Vaardigheden en competenties bij data science en AI

Data Science is hard op weg om een zeer professioneel vakgebied te worden. In hoog tempo komt nieuwe kennis en technologie beschikbaar. Hoe houd je daar grip op? En hoe breng je jouw BI of data science team op een hoger plan? Statistiek, data blending, analytics en datavisualisatie behoren tot de kerncompetenties van een goede data scientist, maar ook ervaring met het ontwikkelen van machine learning modellen en programmeren is bijna altijd gewenst. Daarnaast behoren goede communicatieve en consultancy-vaardigheden, kennis van BI, privacy en data governance tot de standaardbagage van een professionele data scientist.

DAG 10: Afsluitende opdracht en certificering

Gedurende de opleiding werk je in groepjes aan een uitdagende opdracht om te toetsen of je het geleerde in de praktijk kunt brengen. De opdracht lever je een week voor de laatste dag van deze data science cursus in en presenteer je op deze dag. We bespreken de resultaten van de verschillende opdrachten integraal met elkaar door.

DAG 10: Afsluitende opdracht en certificering
Figuur 10: Overzicht van dag 10 met de presentatie van de eindopdracht (individueel of in groepjes)

Streven naar dataperfectie versus gebruikersacceptatie

Data science bij politieHet voorbeeld van de Politie Amsterdam maakt duidelijk dat Data Science niet stopt bij de techniek. De eerste Data Science toepassingen bij de politie waren spraakmakend. De software stippelde voor de agenten dagelijks een route uit waar de kans het grootst was om een crimineel aan te treffen. Hoewel de agenten erg enthousiast leken over de oplossing, accepteerden ze deze aanvankelijk niet. Zij reden gewoon hun gebruikelijke eigen route door de stad zoals ze dat altijd gewend waren. Kortom: algoritmes ontwikkelen zonder rekening te houden met acceptatie door de eindgebruiker is als een loepzuivere diamanten ring die niet wordt gedragen. Inmiddels laten de agenten zich graag adviseren door het algoritme en is deze vorm van predictive policing met succes landelijk uitgerold.

Aanvullende informatie van deze training Data Science

De prijs is inclusief het Data Science Dinner, lunchbuffet in de brasserie van Berghotel Amersfoort, onbeperkt thee en koffie, overige drankjes en hapjes tijdens de breaks. Je ontvangt ook gratis een exemplaar van de boeken ‘De intelligente, datagedreven organisatie’ en ‘Datacratisch werken: kom in de verbetermodus met een datagedreven PDCA’ van Daan van Beek.

HBO+ niveau
vrijgesteld van BTW
geen studiebelasting
interactief & praktijkgericht
gewaarmerkt digitaal certificaat
van 9:00 tot 17:00

Bekijk ook alle andere data opleidingen

Interactieve Data Science opleiding & AI

De opleidingen van de Passionned Academy worden zeer gewaardeerd, onder andere vanwege de grote mate van interactiviteit en deskundigheid van de docenten. Iedere opleidingsdag is er voldoende gelegenheid om eigen cases in te brengen en ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen. Gedurende deze Data Science opleiding werk je aan een concrete opdracht, waardoor een ideale mix ontstaat tussen theorie en praktijk.

Na afronding van onze unieke Master of Data Science opleiding ontvang je een digitale badge voor LinkedIn, een certificaat van de Passionned Academy en een door de auteur gesigneerd exemplaar van de boeken De intelligente, datagedreven organisatie’ en ‘Datacratisch werken’ (uitgave 2019).

Doelgroep voor deze Data Science training

De Master of Data Science training is opgezet voor iedereen die een datagedreven organisatie wil realiseren en tegelijk de intelligentie wil verhogen van zijn of haar bedrijf met behulp van algoritmes. Onze data science cursus is vooral gericht op (aankomend) Data Science managers, Business Intelligence managers, Chief Information Officers, business managers, programmamanagers, Chief Data Officers, controllers, business analisten, BI-consultants, informatiemanagers, Data Scientists, adviseurs en data analisten.

Behaalde leerdoelen aan het eind van deze Data Science opleiding:

 • Je weet hoe je analytics & AI kunt vertalen naar de business en vice versa
 • Je realiseert je dat het businessperspectief van data science kritiek is voor succes
 • Je hebt scherp op je netvlies staan hoe data science kan bijdragen aan innovatie
 • Je hebt een beter begrip van KPI’s, big data en machine learning
 • Je kunt een sluitende business case opstellen voor AI en data science
 • Je weet hoe je een AI-first strategie kunt implementeren en je hebt de risico’s scherp
 • Je beheerst de basistechnieken voor datavisualisatie en story telling
 • Je weet hoe je masterdata, metadata en open data kunt beheren
 • Je beschikt over de noodzakelijke statistische kennis en kunt deze juist toepassen
 • Je hebt geleerd hoe je een robuuste Data Governance-structuur opzet
 • Je weet hoe je een machine learning model kunt trainen, testen en valideren
 • Je hebt gewerkt met Python en kennisgemaakt met R
 • Je herkent de belangrijkste valkuilen rondom privacy en data-ethiek
 • De groepsopdracht geeft je genoeg bagage om data science van a tot z te regisseren

Meld je nu aan voor onze Data Science training

Via ons inschrijfformulier kun je jezelf direct inschrijven voor de eerstkomende training Data Science. Maar er zijn natuurlijk ook andere opties beschikbaar. Wil je deze Data Science training liever incompany volgen, of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Direct inschrijven

Wie zijn je docenten en coaches tijdens deze Data Science training?

Jack Esselink - Internationaal AI theoloog & Data Science expert

ing. JACK ESSELINK MA

Internationaal AI theoloog & Data Science expert

Daan van Beek - Auteur van het AI-boek 'De intelligente, datagedreven organisatie'

DAAN VAN BEEK MSc

Auteur van het AI-boek ‘De intelligente, datagedreven organisatie’

Dick Pouw - CIO & senior Data Analytics specialist

DICK POUW MBA

CIO & senior Data Analytics specialist

Onze opleiding ‘Master of Data Science’ wordt gegeven door Jack Esselink, Dick Pouw MBA en Daan van Beek MSc. Deze heren hebben tezamen meer dan 70 jaar ervaring in het vak en geven les op diverse universiteiten, waaronder TIAS, School for Business & Society. Tevens geven ze masterclasses in binnen- en buitenland.

Reviews over "Data Science opleiding"

Wout Zwiep | Axxor BV | 3 juli 2022

Zeer goed! ik ben erg blij dat ik de opleiding heb mogen doen.

Harald van Engelen | REDview BI | 17 juni 2022

Heeft me precies gebracht wat ik zocht. Verbreding van het perspectief over datagedreven ondernemen, om meer de leiding te nemen in projecten. Verdieping van de technische kennis om de juiste keuzes te kunnen maken in platform, technische partners etc.

Koen van Laar | Gemeente Venlo | 10 juni 2022

Goed. Het indeling van de verschillende onderwerpen was mooi. Leuke sfeer en inhoudelijk ook veel geleerd.

Anoniem | CCV | 12 maart 2022

Ik heb veel gehad aan deze Data Science training. Ik heb nu goede handvaten gekregen om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Op de werkvloer konden ze al merken dat ik met deze cursus bezig was.

Jeffrey Snel | PostNL | 3 februari 2022

Goede brede opleiding met goede vakkennis van de docenten. Je krijgt nogal wat puzzelstukjes te verwerken, maar als ze eenmaal vallen, dan vallen ze ook écht. Aanrader!

Toon alle reviews Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met onze data science trainingen of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Jack Esselink - Internationaal AI theoloog & Data Science expert

ing. JACK ESSELINK MA

Internationaal AI theoloog & Data Science expert

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST