Laat je adviseren door de business intelligence-specialisten

Passionned Group bezit alle praktische kennis om jouw organisatie te begeleiden met de Business Intelligence-vraagstukken. Al meer dan 1.250 mkb en mkb+-organisaties hebben onze business intelligence-adviezen succesvol geïmplementeerd.

huur een BI adviseur in

100% onafhankelijk advies op maat

Als business intelligence-specialisten zijn onze adviezen 100% leveranciersonafhankelijk. Ons Intelligente-organisatie-framework, inmiddels een bewezen standaard in de markt, snijden wij op maat en spitsen we volledig toe op jouw organisatie.

Advies als opleiding

Eerst een opleiding volgen? Maak dan een goede eerste stap met onze 3-daagse Business Intelligence-opleiding gegeven door onze internationale BI-expert! Je leert alle stappen te zetten die nodig zijn om met analytics & BI succesvol te zijn in jouw organisatie.

naar de BI-opleiding

BI-advies en implementatie gaan altijd hand in hand

Een BI-advies is voor ons pas succesvol wanneer het wordt geïmplementeerd en bijdraagt aan de versterking en ontwikkeling van jouw organisatie. Passionned Group gebruikt daarbij onder andere de volgende vragen als leidraad:

Kies voor een bewezen aanpak: Business Intelligence advies

Bij ieder adviestraject Business Intelligence starten wij met een grondige analyse en afstemming, zodat wij de business intelligence in jouw organisatie volledig doorgronden. Vanuit dit inzicht brengen we alle business intelligence verbeterpunten aan het licht, waarbij we gezamenlijk praktisch toepasbare en toekomstbestendige oplossingen definiëren.

Waar moet je vooral mee aan de slag?

Verdiep je hier verder in allerlei onderwerpen die van belang zijn bij BI, Analytics en performance management:

Bovenstaande onderwerpen zijn in alle situaties relevant en cruciaal om succesvol te zijn. BI is zoveel meer dan een tool naar binnen rijden of een dashboard in elkaar timmeren. Sla de bestseller ‘De intelligente, datagedreven organisatie’ er maar op na.

Ga op zoek naar groeiscenario’s voor de korte én lange termijn

Op basis hiervan maken we een analyse en brengen we een voorlopig advies uit. Daarbij houden we rekening met meerdere groeiscenario’s voor de korte en lange termijn. Deze scenario’s bespreken we met de belangrijkste betrokkenen. Het project sluiten we af met een (mini)conferentie.

Wat kun je verwachten van ons BI advies?

  • Helder inzicht in de verbetermogelijkheden van je business intelligence
  • Verhoging van de effectiviteit van jouw Business Analytics
  • Kostenbesparing door veel efficiëntere BI-processen
  • Meer tevreden gebruikers, onder andere door betere User eXperience
  • Glasheldere eindrapportage en geen dikke rapporten

Thought leader in Business Intelligence

Passionned Group is gespecialiseerd in Business Intelligence, datagedreven werken en het slimmer maken van organisaties. Onze consultants zijn doorgewinterde experts met een zeer ruime ervaring in onafhankelijk Business Intelligence-advies. Als organisator van de Dutch BI & Data Science Award en auteur van hèt Business Intelligence-boek De intelligente, datagedreven organisatie is Passionned Group uitgegroeid tot “thought leader” op het gebied van Business Intelligence en kunstmatige intelligentie.

Neem contact met ons op voor BI advies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak over praktisch toepasbaar en toekomstbestendig Business Intelligence advies.