Business Intelligence advies | BI advies van ervaren experts

Business Intelligence Advies

Thought leader in Business Intelligence & datagedreven werken
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

Stop met verzamelen, investeer in de ontsluiting van data

In de meeste organisaties zijn meer dan voldoende informatiebronnen (databases) en data aanwezig. De grootste uitdaging in de praktijk is het ontsluiten van deze informatie voor de juiste beslissers in de juiste vorm. Dit proces (business intelligence) soepel laten verlopen maakt jouw organisatie slimmer, meer datagedreven en veel beter stuurbaar. Onze Business Intelligence adviseurs helpen je daar graag bij met 100% onafhankelijk advies. Een integraal Business Intelligence advies dat kan gaan over organisatie, tooling, teams en vaardigheden.

Laat je adviseren door de business intelligence-specialisten

Passionned Group bezit alle praktische kennis om jouw organisatie te begeleiden met de Business Intelligence-vraagstukken. Al meer dan 1.250 mkb en mkb+-organisaties hebben onze business intelligence-adviezen succesvol geïmplementeerd.

Huur een BI-consultant in

Wat zeggen onze klanten?

“De opdracht is door de BI-consultants van Passionned Group uitstekend uitgevoerd. Zij gaven mij scherpe, uitvoerbare adviezen en ik kan terugkijken op een prima samenwerking.”

Eric Ossel, directeur Middelen
Gemeente Delft

100% onafhankelijk advies op maat

Als business intelligence-specialisten zijn onze adviezen 100% leveranciersonafhankelijk. Ons Intelligente-organisatie-framework, inmiddels een bewezen standaard in de markt, snijden wij op maat en spitsen we volledig toe op jouw organisatie.

Advies als opleiding

Eerst een opleiding volgen? Maak dan een goede eerste stap met onze 3-daagse Business Intelligence-opleiding gegeven door onze internationale BI-expert! Je leert alle stappen te zetten die nodig zijn om met analytics & BI succesvol te zijn in jouw organisatie.

Naar de BI-opleiding

BI-advies en implementatie gaan altijd hand in hand

Een BI-advies is voor ons pas succesvol wanneer het wordt geïmplementeerd en bijdraagt aan de versterking en ontwikkeling van jouw organisatie. Passionned Group gebruikt daarbij onder andere de volgende vragen als leidraad:

Kies voor een bewezen aanpak: Business Intelligence advies

Bij ieder adviestraject Business Intelligence starten wij met een grondige analyse en afstemming, zodat wij de business intelligence in jouw organisatie volledig doorgronden. Vanuit dit inzicht brengen we alle business intelligence verbeterpunten aan het licht, waarbij we gezamenlijk praktisch toepasbare en toekomstbestendige oplossingen definiëren.

Ga op zoek naar groeiscenario’s voor de korte én lange termijn

Op basis hiervan maken we een analyse en brengen we een voorlopig advies uit. Daarbij houden we rekening met meerdere groeiscenario’s voor de korte en lange termijn. Deze scenario’s bespreken we met de belangrijkste betrokkenen. Het project sluiten we af met een (mini)conferentie.

Wat kun je verwachten van ons BI advies?

✓ Helder inzicht in de verbetermogelijkheden van je business intelligence
✓ Verhoging van de effectiviteit van jouw Business Analytics
✓ Kostenbesparing door veel efficiëntere BI-processen
✓ Meer tevreden gebruikers, onder andere door betere User eXperience
✓ Glasheldere eindrapportage en geen dikke rapporten

Thought leader in Business Intelligence

Passionned Group is gespecialiseerd in Business Intelligence, datagedreven werken en het slimmer maken van organisaties. Onze consultants zijn doorgewinterde experts met een zeer ruime ervaring in onafhankelijk Business Intelligence-advies. Als organisator van de Dutch BI & Data Science Award en auteur van hèt Business Intelligence-boek De intelligente, datagedreven organisatie is Passionned Group uitgegroeid tot “thought leader” op het gebied van Business Intelligence.

Neem contact met ons op voor BI advies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak over praktisch toepasbaar en toekomstbestendig Business Intelligence advies.

Over Passionned Group

Logo Passionned Group, de specialist in onafhankelijk Business Intelligence AdviesPassionned Group is dé specialist in 100% onafhankelijk business intelligence advies. Onze gepassioneerde BI-consultants helpen organisaties bij hun BI-vraagstukken en komen met heldere oplossingen voor efficiëntere en effectievere BI. Om het jaar organiseren wij de Dutch BI & Data Science Award©, de verkiezing van de Slimste organisatie van Nederland.

Onze BI-consultants

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Business Intelligence expert

Rick van der Linden, BI Analist

ir. RICK VAN DER LINDEN

Senior Business Analist

Dick Pouw, senior BI adviseur

DICK POUW MBA

senior BI adviseur

Caroline Raaijmaakers, BI consultant

CAROLINE RAAIJMAAKERS

Associate Partner

Business Intelligence advies ✦ BI advies van ervaren experts
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met Business Intelligence adviezen of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Rick van der Linden, BI Analist

ir. RICK VAN DER LINDEN

Senior Business Analist

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
17
EDIT POST