Wij zoeken een professionele webmaster & zakelijke illustrator

Wij zoeken per direct een professionele webmaster & zakelijke illustrator

Geschreven door
Kom jij Passionned Group versterken als Webmaster / Creatieve vormgever (m/v) voor 16-24 uur per week voor onze locatie in Amersfoort? Lijkt voornamelijk vanuit huis werken jou wat? Solliciteer direct!

Reageer direct

Ben jij die relaxte, maar serieuze IT-professional?

Ben jij een gedreven webmaster met een sterk gevoel voor vormgeving? Wil jij een zichtbare bijdrage leveren aan de professionalisering van een aantal sterk groeiende kennisdomeinen en online applicaties als Webmaster / Creatieve Vormgever? Wij zoeken per direct een professionele parttime webmaster & zakelijke illustrator die een boost kan geven aan onze contentstrategie en onze digitale aanwezigheid op internet verder kan verstevigen. Wil je meer weten over deze rol? Lees dan snel verder.

Webmaster / Creatieve Vormgever

Het accent binnen deze functie ligt nadrukkelijk op de webmastertaken. Daarnaast wordt regelmatig een beroep gedaan op jouw creatieve vormgevingsvaardigheden voor het maken van zakelijke illustraties.

Passionned Group heeft ervoor gekozen om zowel vanuit huis als op locatie te werken. De werkzaamheden worden in goed overleg ingepland, rekening houdend met de wensen van de medewerkers. Je reiskosten worden uiteraard vergoed.

Wat ga jij doen?

Een website of app is nooit af en verandert continu. Je streeft dus altijd naar een bepaalde perfectie. We werken in een klein team, loyaliteit is daarom voor ons een groot goed. De webmaster voert met enthousiasme en volle overtuiging de succesvolle website- en contentstrategie van Passionned Group uit, zorgt voor updates en voegt nieuwe functies en content toe aan de websites.

Wij moeten er altijd 100 procent op vertrouwen dat je de volgende hoofdtaken goed uitvoert:

Solliciteer direct

Wat breng jij mee?

Onze ideale webmaster/creatieve vormgever heeft ervaring met klantreizen/customer journeys (CX/UX) en met procesverbeteringen doorvoeren. Bovendien beschik je over een oplossingsgerichte (Can Do!) mentaliteit.

Voor een professionele en succesvolle invulling van deze functie dien je over de volgende specifieke kennis en ervaring te beschikken (“must-haves”):

Onze droomkandidaat

Wij zijn nieuwsgierig hoe jij in het leven staat? Wij zoeken een relaxte, maar serieuze, positief ingestelde professional die zich assertief, hulpvaardig en proactief opstelt. Je vindt het spannend en leuk om binnen een klein maar hecht team jouw ding te doen. Je bent prettig in de omgang en een betrouwbaar aanspreekpunt voor je collega’s. Je bent als spin in het web in staat om de aan jou toegewezen taken binnen de gestelde deadlines soepel en accuraat af te ronden. Je bent een ondernemende persoonlijkheid met een sterk probleemoplossend vermogen. Je beschikt over MBO+/ HBO werk- en denkniveau.

Ons aanbod

Wij kunnen je afhankelijk van kennis en ervaring een salaris van maximaal 3.000 euro bieden op basis van een fulltime functie en afhankelijk van kennis en ervaring. Niet in geld uit te drukken zijn de prettige, informele contacten met collega’s, de ruime mogelijkheid om je te ontwikkelen op de thema’s van de toekomst én onze spannende bedrijfsuitjes. Een online assessment maakt standaard onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Herken jij jezelf in dit profiel? Doe jij je werk met passie? Dan word jij misschien onze nieuwe held(in). Solliciteer nu door contact op te nemen met Daan van Beek of Eric van der Steen, telefoon 033 888 7010.

Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Deze organisaties gingen je voor

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met wij zoeken een professionele webmaster & zakelijke illustrator of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Managing Director

DAAN VAN BEEK MSc

Managing Director

Neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST